Iznācis ceļvedis uz Pasaules čempionātu hokejā Minskā «Pasaules Pazinējs»

Pateicoties Latvijas Hokeja federācijas atbalstam, iznācis ceļvedis Latvijas hokeja izlases līdzjutējiem uz Pasaules čempionātu hokejā Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā "Pasaules Pazinējs".

"Man ir prieks un gandarījums, ka pirms kārtējā pasaules čempionāta, iznāk arī fanu ceļvedis "Pasaules Pazinējs". Ceļvedī ir plašs informācijas apkopojums, kas noderēs katram līdzjutējam, lai klātienē spētu atbalstīt Latvijas izlasi. Fanu atbalsts mums būs ļoti svarīgs arī Minskā," Teic Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans.

28 lapaspusēs apkopota būtiskākā informācija, kas lieti noderēs hokeja līdzjutējiem. Kā nokļūt Minskā, kur dzīvot, cik maksā biļetes, kā samaksāt par maksas ceļiem, kā nezināšanas dēļ nenonākt situācijās, par kurām draud administratīvā atbildība un iespaidīgi naudas sodi. "Pasaules Pazinējs" arī apkopojis informāciju par pārtikas cenām, izklaides iespējām un iepirkšanos, kā arī sabiedrisko transportu un taksometriem.

"Lai gan Baltkrievija tiek uzskatīta par salīdzinoši lētu valsti, tomēr hokeja līdzjutējiem nāksies vilties – vismaz cenas par naktsmītnēm ir pat dārgākas nekā iepriekšējos gados, kad čempionāti risinājās Stokholmā un Helsinkos," teic ceļveža izdevēja "Travel Art LV" valdes priekšsēdētāja Inese Krūmiņa. Minskas iedzīvotāji brīdina, ka čempionāta laika varētu strauji palielināties cenas gan sabiedriskajai ēdināšanai, gan arī taksometra pakalpojumiem, tā kā cerēt uz pavisam niecīgiem tēriņiem nav iemesla.

"Pasaules Pazinējs" ir bezmaksas izdevums, kas pieejams Latvijas Hokeja federācijā, "Travel Art LV" birojā, hokeja hallēs, tūrisma aģentūrās un fanu klubos. Šo izdevumu jau saņēmuši hokeja līdzjutēji, kuri atbalstīja "Rīgas Dinamo" "play off" spēlēs pret Doņeckas "Donbass". Tāpat "Pasaules Pazinējs" būs pieejams Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēlēs pirms čempionāta. Šo izdevumu varēs saņemt arī "Dinamo Rīga" spēles laikā 3. martā "Arēnā Rīga", un vēlāk arī Latvijas izlases pārbaudes spēļu laikā Rīgā.

Šis jau ir sestais ceļvedis uz hokeja čempionātu ar nosaukumu "Pasaules Pazinējs". Pirmais tapa 2008. gadā, kad līdzjutēji devās atbalstīt izlasi uz Kanādu. Otrais izdevums vēstīja par fanu būšanām Manheimā 2010. gadā, 2011. gadā "Pasaules Pazinējs" iepazīstināja ar dzīvi Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā, savukārt 2012. un 2013. informēja par dzīvošanas un fanošanas iespējām Stokholmā un Helsinkos.

Papildus informācijai: Ludmila Glazunova, [email protected], tālr. 29433697

Vairāk informācijas interneta vietnē www.minska2014.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51814103sec.