Uzņēmumi aktīvi piesakās Stipro Skrējienam

Jau sesto reizi kinopilsētā Cinevilla Latvijas Neatkarības atjaunošanas gadadienā, š.g. 4. maijā, norisināsies Stipro skrējiens - adrenalīna un pozitīvu emociju pilns skrējiens - kāpt, rāpties, rāpot, peldēt, sakost zobus, pārvarēt un pierādīt sev, ka Tu to spēj - ar uzvarošu, gandarījuma pilnu smaidu ieskriet finišā.

Stipro skrējienā katru gadu aptuveni 100 Latvijā zināmas organizācijas piesaka vairākas savu darbinieku komandas un izmanto šo unikālo pasākumu kā uzņēmumu komandu spēli jeb team building, lai stiprinātu savas komandas garu un saliedētu kolektīvu.

"Mums patīk izaicinājumi kā biznesā, tā arī ikdienā, tādēļ labprāt izmantojam iespēju pieteikt sava uzņēmuma komandas Stipro skrējienā, jo tā ir unikāla un visai neierasta iespēja stiprināt komandas garu. Jau sesto gadu, piedaloties šajā izturības skrējienā, atklāsim mūsu uzņēmuma kolektīvās aktivitātes brīvā dabā, pārbaudot mūsu sportisko gatavību un vienlaikus arī iesildoties turpmākajām vasaras sezonas aktivitātēm," apgalvo Lattelecom Sporta un kultūras komisijas vārdā, Gunta Bērziņa.

Tā ir iespēja šķēršļu joslā apsteigt priekšnieku vai pasniegt izpalīdzīgu roku pat savam vissīvākajam konkurentam. Parasti tā ir ar darbabiedriem lieliski pavadīta diena pie dabas, piedzīvojums un atpūta vienlaikus, kad kolēģi neikdienišķā situācijā, ārpus biroja telpām cenšas sasniegt komandai izvirzītos mērķus - nokļūt finišā pilnā sastāvā un trasē uzrādītais laiks nebūt nav galvenais.

Ja mēs paši būsim stipri, arī valsts tāda būs! Aicinām turpināt iesākto tradīciju - piesaki sava uzņēmuma komandu Stipro skrējienā!

Kura Latvijas uzņēmuma komanda būs vissaliedētākā, kura komanda būs visstiprākā un spēs stāties pretī Stipro skrējiena izaicinājumam? To mēs visi kopīgi noskaidrosim 4.maijā, neierastā veidā atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas gadadienu, skrienot par Latviju!

Stiprs cilvēks ir labsirdīgs cilvēks, stiprs un saliedēts kolektīvs ir patiesā veiksmes atslēga it visā!

Nenokavē un izmanto iespēju līdz 25. martam (ieskaitot) pieteikties par zemāku cenu – 85 EUR komandai.

Sīkāka informācija www.stiproskrejiens.lv

Video ieskats: ŠEIT

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.12125301sec.