Tuvojas pludmales sezona! Piedāvājam ieskatu viesnīcās, kur pieejamas trenažieru zāles

Cilvēki, kuriem ir svarīgi sevi uzturēt labā fiziskā formā, novērtē viesnīcas, kurās ir pieejamas trenažieru zāles vai vismaz patīkama tuvākā apkārtne, lai varētu baudīt skrējienu vai izbraucienu ar velosipēdu. Tādēļ esam apkopojuši viesnīcu sarakstu Latvijā, kuru telpās ir iespējams sportot*.

Liepājas pieczvaigžņu viesnīcā Promenade Hotel atrodas trenažieru zāle, kas viesiem pieejama bezmaksas, bet, iespēju robežās, to varēs apmeklēt arī citi sportot gribētāji. Promenade Fitness atrodas Vites zālē un ir aprīkota ar vairāk kā 20 dažāda veida trenažieriem, kā arī ir piemērota visa veida aktīvā sporta cienītājiem. Ērtībām tiek piedāvātas komfortablas vīriešu un sieviešu ģērbtuves.


Jūrmalas viesnīcā Semarah Hotel Lielupe ir pieejama gan trenažieru zāle, gan 25 metrus garš baseins, ko var izmantot gan sportiskām aktivitātēm, gan relaksācijai.


Baltic Beach Hotel  sporta centrs piedāvā vairāk nekā 30 fitnesa programmu veidus, kardio trenažieru zāli un spēka trenažieru zāli. Sertificēti instruktori pēc pieprasījuma sastādīs piemērotāko nodarbību programmu atkarībā no vēlamā rezultāta. 25 metru garais peldbaseins ar siltu jūras ūdeni un kaskādēm ļauj izbaudīt peldi Baltijas jūrā pat ziemā. Profesionāli peldēšanas instruktori piedāvā ūdens aerobikas treniņus un peldēšanas apmācības gan pieaugušajiem, gan bērniem.


Hotel Jūrmala Spa plašā trenažieru zāle aprīkota ar mūsdienīgiem Oemmebi un Tehnogym spēka un kardiotrenažieriem. Zāles modernais aprīkojums nodrošinās efektīvu treniņu ikvienam. Pieejamas arī individuālās nodarbības un individuālās sporta programmas izstrāde profesionāla trenera pavadībā. Trenažieru zāles apmeklējums iekļauts saunu un baseinu centra apmeklējuma cenā.


Viesnīcas Hotel Bergs veselības centrs ir ar stikla sienām un skatu uz Rīgas māju jumtiem, kā arī aprīkots ar vismodernākajiem trenažieriem. Vīriešu un sieviešu ģērbtuvēs atrodas saunas ar dušām, dvieļiem un fēniem. Veselības centra apmeklējums viesnīcas viesiem ir bezmaksas.


Pārdaugavas viesnīcā Radisson Blu Daugava Hotel atrodas fitnesa centrs City Fitness, kur viesnīcas viesiem ir bezmaksas piekļuve. Papildus trenažieriem un nodarbībām ir pieejams arī baseins, sauna un solārijs. Pēc pieprasījuma pieejami arī masāžas pakalpojumi.

Radisson Blu Hotel Latvija esošajā ESPA Riga pieejama fitnesa studija, kas aprīkota ar modernajiem Technogym trenažieriem un jaunāko sporta inventāru. ESPA Rīga var atpūsties arī baseinos, saunās un izbaudīt spa procedūras.


Radisson Blu Elizabete Hotel viesiem pieejama sporta zāle ar jaunāko tehnoloģiju trenažieriem, sporta inventāru un brīvajiem svariem, baudot lielisku skatu uz Vērmanes parku. Papildus pieejama arī Skandināvu sauna.

Viesnīcas Islande, kas atrodas Ķīpsalā, trenažieru zāle aprīkota ar profesionāliem Life fitness spēka un kardio trenažieriem. Pieejamas arī pirtis, solārijs un spa.

* Saraksts veidots no viesnīcām, kas ir Travelnews.lv sadarbības partneri.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Avis
,


1st-studio.com
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48427796sec.