Minskā hokeja čempionāta laikā būs latviešu dzīvās mūzikas vakari

Pasaules hokeja čempionāta laikā Baltkrievijas galvaspilsētā darbosies īpašs latviešu krogs "Minskas Baltie Krekli". 10., 11. un 13. maija vakaros pēc Latvijas izlase spēlēm krodziņā skanēs dzīvā mūzika Normunda Jakušonoka un Gunāra Meijera izpildījumā.

Šoreiz muzikāli literārā kluba "Četri Balti Krekli" filiāle atradīsies megakluba "Titāns" Retro kafejnīcā, kas atrodas tikai dažu minūšu gājiena attālumā no Fanu ciemata, kur čempionāta laikā dzīvo lielākā daļa Latvijas izlases līdzjutēju. "Titāna" adrese: 104 проспект Дзержинского, Минск, Беларусь.

Lai gan Retro zāle nav liela, tomēr jebkurš līdzjutējs, kurš būs tērpies Latvijas hokeja izasēs kreklā, varēs par brīvu izdejoties arī "Titāna" 1200 cilvēkus ietilpinošajā deju zālē. Tiesa gan, par galdiņa rezervāciju gan būs jāmaksā. Par ieeju būs jāmaksā arī tiem apmeklētājiem, kuri uz pasākumu dosies bez Latvijas hokeja izlases krekla.

"Sagaidām, ka šogad Minskā būs ļoti daudz Latvijas hokeja izlases līdzjutēju. Varētu pat teikt, šis būs labāk apmeklētais čempionāts pēc fanu invāzijas Ķelnē 2001. gadā un Prāgā 2004. gadā. Tādēļ, meklējot vietu latviešu krodziņam, ņēmām vērā, ka šogad arī krodziņa apmeklētāju skaits būs krietni lielāks, nekā iepriekšējos gadus," teic viena no krodziņa organizētājām, tūrisma operatora "Travel Art LV" valde priekšsēdētāja Inese Krūmiņa.

"Ceram, ka "Minskas Baltos Kreklus" apmeklēs ļoti daudz Latvijas hokeja līdzjutēju. Mēs jau šobrīd strādājam pie repertuāra, mācāmies arī baltkrievu dziesmas – pielāgojamies baltkrievu nacionālajām īpatnībām," teic mūziķis Normunds Jakušonoks. Viņš norāda, ka megaklubs "Titāns" ir viena no plašākajām izklaides vietām Minskā, tādēļ vietas pietiks gan latviešiem, gan arī citu valstu līdzjutējiem.

"Tradīcijas lauzt nedrīkst, mēs esam gatavi turpināt muzicēt visos Pasaules čempionātos, kur piedalās Latvijas hokeja izlase! Esam gatavi kaut vai garīgi, astrālā līmenī palīdzēt mūsu hokejistiem," pauž Jakušonoks.

Šis jau ir piektais gads, kad Pasaules hokeja čempionāta norises vietā darbosies "Četru Baltu Kreklu" filiāle. Iepriekš latviešiem bija savs krodziņš Halifaksā, Manheimā, Bratislavā un Helsinkos, atgādina "Četri Balti Krekli" līdzīpašnieks Ainārs Tamisārs.

Vairāk informācijas par Pasaules čempionātu hokejā, reālajām izmaksām, dzīvošanas iespējām, kā arī citu katram letiņu fanam nepieciešamu informāciju iespējams atrast portālā www.sportadraugiem.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60683703sec.