Izmēģini fitnesa klubu tīkla «Atlētika» plašās treniņu iespējas bez maksas

Kā zināms, aktīvam dzīvesveidam ir daudz un dažādas priekšrocības, turklāt to arvien vairāk sāk apzināties gan gados jauni, gan vecāki cilvēki. Ir tik daudz iespēju no kā izvēlēties sev tīkamāko sporta nodarbi, taču nereti cilvēki apjūk plašajā piedāvājuma klāstā, tāpēc, ja esat izlēmuši sākt apmeklēt kādu no fitnesa klubiem, vai nomainīt jau esošo sporta klubu, "Atlētika" aicina bez maksas izmēģināt iespējas, ko piedāvā lielākais un draudzīgākais fitnesa klubu tīkls Latvijā.

Kā norāda fitnesa klubu tīkla "Atlētika" attīstības direktors Andris Žiganovs, ikvienam ir jāsniedz iespēja izmēģināt fitnesa klubu sniegtās iespējas vēl pirms abonementa iegādes. Tiem, kas nekad nav bijuši "Atlētikā", šobrīd ir lieliska iespēja izmēģināt "Atletika Free Trial" programmu, iepazīstot plašās un mūsdienīgās trenažieru zāles, grupu nodarbības, profesionālos trenerus, draudzīgo atmosfēru un daudz ko citu.

"Ikvienam no mums kādā brīdī rodas vēlme uzsākt aktīvāku un veselīgāku dzīvesveidu, padarot savu ikdienu aizraujošāku, tāpēc esam nolēmuši sniegt iespēju ikvienam bez maksas iepazīt mūsu fitnesa klubu patīkamo atmosfēru. Fitnesa klubos Jūsu rīcībā pieejams ļoti plašs sporta inventārs - hanteles, svaru bumbas, svaru soli, brīvo kustību trenažieri, kompleksie trenažieri jeb funkcionālās treniņu sistēmas, spēka trenažieri, plašs grupu nodarbību klāsts un ne tikai. Ir svarīgi izprast, ar kuru treniņu palīdzību Jūs varētu sasniegt sev vēlamo efektu, tāpēc Jūsu rīcībā ir arī mūsu profesionālie treneri, kuri vienmēr ir gatavi pastāstīt, parādīt un konsultēt pareizā trenažieru lietošanā un vēlamā rezultāta sasniegšanā. Vēlamies minēt, ka ne vienmēr ir viegli saņemties vienatnē apmeklēt fitnesa klubu, tāpēc esiet aicināti  "Atletika Free Trial" programmu izmēģināt kopā ar sev tuvu draugu, vai paziņu," turpina Andris Žiganovs.

Lai noformētu iepazīšanās kuponu, interesenti aicināti apmeklēt mājaslapu www.atletika.lv, izvēlēties sadaļu veikals, ekrāna labajā pusē uzspiest "Atletika Free Trial" un sekot instrukcijai. Vien pāris vienkāršas darbības un jau nākamajā dienā aktīva dzīvesveida cienītājiem ir iespēja apmeklēt sev interesējošo fitnesa klubu pilnībā bez maksas.

Par uzņēmumu:

Fitnesa klubu tīkls "Atlētika" piedāvā mūsdienīgi aprīkotus klubus gan Rīgā, gan citās Latvijas pilsētās. "Atlētikā" valda draudzīga atmosfēra, strādā pretimnākošs personāls un tiek piedāvāts plašs, unikālu un pārbaudītu pakalpojumu un nodarbību klāsts. Visiem, kas sapņo atbrīvoties no liekā svara un uzturēt sevi labā formā, "Atlētika" personāls ar pārliecību var teikt: mēs esam gatavi Jums palīdzēt!

Vairāk informācijas: shop.atletika.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.01255298sec.