Šonedēļ Jūrmalā atklās Sixt velo nomu

Paplašinot velo nomas punktu tīklu, auto nomas un līzinga uzņēmums Sixt šonedēļ līdz ar Jomas ielas svētkiem atklās velo nomas punktus Jūrmalā. Tajos jūrmalniekiem un pilsētas viesiem būs pieejami vairāk kā 130 velosipēdi, ļaujot doties atpūtas izbraucienos pa pilsētu un pat jūras krastu.

Sixt velosipēdus sākotnēji būs iespējams iznomāt Majoru stacijā (Lienes un Omnibusa ielas krustojumā), pie Dzintaru koncertzāles (Turaidas ielā 1, Dzintaros), kā arī pie Semarah Hotel Lielupe, Bulduru prospektā 64/68. Tuvākajā laikā tiks atvērti nomas punkti arī Bulduru pludmalē (Vienības prospekts 1, Bulduros) un pie Lielupes tilta (Viestura ielā 22, Lielupē).

Par godu velo nomu atklāšanai un Jomas ielas svētkiem, šajā nedēļas nogalē – sestdien un svētdien, Sixt velo nomās pie Majoru stacijas un Dzintaru koncertzāles ikvienam būs iespēja izmēģināt velo nomas priekšrocības, dodoties stundu garā izbraucienā pa Jūrmalu bez maksas.

''Pēdējos gados velo kultūra piedzīvo strauju uzplaukumu ne tikai Rīgā, bet arī citās Latvijas pilsētās. Lai arī lielākajai daļai velobraucēju velosipēds kalpo kā ikdienas pārvietošanās līdzeklis, lai dotos uz darbu vai mācībām, arvien vairāk iedzīvotāju velosipēdu izmanto tieši atpūtas braucieniem brīvdienās un sportiskām aktivitātēm. Atverot jaunus Sixt velo nomas punktus Jūrmalā, tagad ikvienam būs iespēja ērti mērot ceļu no galvaspilsētas uz Jūrmalu vai otrādi, apmeklēt dažādus kultūras un izklaides pasākumus, kā arī apskatīt kūrortpilsētu, braucot ar velosipēdu. Būtiska priekšrocība ir tā, ka velosipēdu ir iespējams iznomāt Rīgā, lai dotos uz Jūrmalu, bet, mainoties laika apstākļiem vai vēlmēm, atpakaļceļā doties ar citu transportu,'' stāsta Arnis Jaudzems, Sixt vadītājs Baltijas valstīs.

Stundu garš brauciens ar Sixt velosipēdu maksā 1.80 eiro, savukārt uz diennakti - vien 9 eiro. Tāpat iespējams iegādāties sezonas abonementu par 29.99 eiro, kas ļauj divas stundas dienā braukt bez maksas. Plānots, ka 2014. gada velo sezonā Sixt nomas punkti darbosies līdz pat sniega uzsnigšanas brīdim.

Jau tagad Rīgas centrā un tās tuvākajā apkārtnē atvērti un darbojas vairāk nekā 15 Sixt velo nomaspunkti, tajos pieejami 130 velosipēdi. Plānots, ka tuvākā mēneša laikā jauni Sixt velo nomas punktitiks atklāti ne vien pilsētas centrā, bet arī Mežaparkā. Riteņbraucēju ērtībām Rīgā un Jūrmalā būs pieejami vairāk kā 250 nomas velosipēdi.

Par Sixt

Sixt ir vadošais mobilitātes pakalpojumu sniedzējs Eiropā, kas dibināts 1912. gadā Minhenē, Vācijā. Šobrīd Sixt ir pieejams vairāk kā 100 pasaules valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. Sixt sniedz auto nomas, pilna servisa auto līzinga, autoparku vadības un konsultāciju pakalpojumus, būdams tehnoloģisko inovāciju līderis šajās sfērās. Vairāk par uzņēmumu: www.sixt.lv.

Par Sixt Latvija

Sixt Latvija savu darbību uzsāka 2010. gadā, kad autoparku vadības uzņēmums Transporent kļuva par Sixt Rent a Car un Sixt Leasing franšīzes partneri Baltijas valstīs. Jau vairāk kā desmit gadus uzņēmums sniedz auto nomas un līzinga pakalpojumus, apkalpo un konsultē Baltijas lielāko uzņēmumu autoparkus, kā arī uzņēmumus ar nelielu automašīnu skaitu, kopā apkalpojot vairāk nekā 3000 automašīnas. Savukārt īstermiņa auto nomā pieejamas vairāk kā 250 BMW, Audi, VW, Toyota un citu pasaules vadošo ražotāju automašīnas. Baltijā ir pieejami desmit Sixt auto nomas biroji Rīgā, Tallinā, Viļņā, Kauņā, Palangā un Klaipēdā, kā arī šo pilsētu lidostās. Kopš 2013. gada augusta Rīgā pieejams arī Sixt velo nomas tīkls.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.97528791sec.