Festivāls «Playground» nākamgad norisināsies no 10. līdz 12.jūlijam

Nākamvasar, no 10. līdz 12. Jūlijam, Sporta kompleksā 333 jau otro reizi norisināsies aktīvās atpūtas, mūzikas un jaunrades festivāls ''Playground''. 2015. gadā festivālu programmu veidos trīs lieliskas vasaras atpūtas pamatelementi – vasaras sporta veidi, dzīvā mūzika un neizsīkstoša jaunrade. Pateicoties festivāla ''Playground'' apmeklētāju un atbalstītāju atsaucībai, 2015.gadā festivāla organizatori solās pārsteigt ar Latvijā vēl iepriekš neredzētu augstumu, garumu un dabas elementu kombināciju ''rotaļlaukumu'' visiem aktīvās atpūtas baudītājiem, kā arī plašu starptautisku un pašmāju atzinību guvušiem mūziķiem.

2014. gadā ''Playground'' festivāls pulcēja vienuviet dažādu un Latvijā iepriekš neapvienotu sporta veidu entuziastus un profesionāļus. Arī 2015.gadā trīs dienu laikā ikvienam festivāla apmeklētājam būs iespēja piedalīties vairāk nekā 10 dažādās ekstrēmo sportu disciplīnās, kā arī vērot pieredzējušu sportistu paraugdemonstrējumus veikbordā, MTB/BMX, skeitbordā / inline, velo, kartingā, 4x4 trasē un citās sporta disciplīnās.

Savukārt mierīgākas atpūtas cienītājiem būs iespēja izpausties radošajās darbnīcās vai nesteidzīgi atpūsties pludmalē.

Pirmo reizi festivāls ''Playground'' notika 2014. gada jūlija vidū, kad Sporta Kompleksa 333 teritorijā trīs dienās sportisti, iejūtoties dzīvnieku tēlos, ļāva vaļu savam mežonīgajam garam, lai dalītos priekā un entuziasmā. Festivālu kopā apmeklēja vairāk nekā 1500 apmeklētāju. Festivāla ietvaros norisinājās arī 2014. gada 333 veikparka kausa izcīņa un pirmais Eiropas kauss skimbordā European Skimboarding Cup. Savukārt klausītājus priecēja Triānas Parks, Carnival Youth, The Coco'nuts un citi mūziķi.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz ''Playground''  festivālu ir iespējams iegādāties no 2014.gada 17.decembra. Biļešu cena – 15 EUR, taču tuvojoties festivāla norises dienai, biļešu cenas kļūs dārgākas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64835286sec.