Izkusties ģimenes ziemas sporta svētkos

Ar mainīgām sekmēm, tomēr ziemas gadalaiks beidzot ienācis arī Rīgā. Tas nozīmē, ka īstais laiks sarosīties visiem ziemas aktīvās atpūtas un sportošanas interesentiem.

Lai ziemas priekos tiktu iesaistīti gan lielie, gan mazie rīdzinieki un Rīgas viesi, jau šajā nedēļas nogalē, 11. janvārī Rīgas dome sadarbībā ar biedrību ''SportLat'' organizē aktivitāšu festivālu „Ģimenes ziemas sporta svētki”. Pasākuma centrs izvietosies viena no sportiskākajām Rīgas pilsētas vietām, Sporta un aktīvās atpūtas centrā, Uzvaras parkā, kas daudziem jau ir pazīstams kā lieliska vieta sportošanai gan ziemas sezonā gan vasarā.

Jāatzīmē, ka šis pasākums visiem pieejams bez maksas un no plkst. 10.00 līdz 17.00 un visiem dalībniekiem būs iespējams apmeklēt dažādas, tā saucamās aktivitāšu stacijas. Būs gan slēpošanas stacija, kur jādodas nelielā distancē ar dažādiem tehniskajiem elementiem, individuālās meistarības pārbaudei, gan mini biatlona stacija, kurā visi varēs izmēģināt un uzlabot prasmes zinošu Latvijas biatlona speciālistu pavadībā. Tāpat arī būs stacijas kurās rast lielisku devu jautrības ar ragavu vilkšanu, ''sniega bumbas'' ripināšanu un tā saucamo ''milzu slalomu'' ar stilizētām slēpēm. Un katrs varēs apmeklēt staciju, kurā būs iespējams uzstādīt savu personīgo rekordu dāvanu maisa mešanā!

Aktivitāšu starplaikos varēsiet apmeklēt radošo darbnīcu ar dažādiem konkursiem un noteiktos laikos aktīvi līdzdarboties suņu pajūgu paraugdemonstrējumos, kā arī doties izjādē pēc izvēles ar zirgu, vai poniju. Turpat blakus darbosies arī aktīvās atpūtas centra kafejnīca.

Pasākuma krāšņumam un jautrai noskaņai Jūs izklaidēs pasākuma atraktīvi vadītāji, kā arī bērnu un jaunatnes centra ''Altona'' jaunie mākslinieki un mūsdienu deju studija ''Festa''.

Jāatzīmē, ka aktivitāšu stacijā satiksiet arī kādu no Latvijas olimpiešiem un, jums izsniegtajā dalībnieku kartiņā sakrājot nepieciešamo atzīmju skaitu par dalību, beigās saņemsiet Ģimenes ziemas sporta svētku diplomu un piemiņas nozīmīti!

Pasākuma informatīvā mājaslapa: www.sportasvetki.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54226494sec.