Laiks pavasarim, laiks Magnētam - Tiks atklāta vasaras orientēšanās sezona

Ar sacensībām 31.martā Šmerļa mežā pie t/c Alfa, 1. aprīlī Imantā un 2.aprīlī Biķernieku mežā tiks atklāta 46.orientēšanās sacensību seriāla Magnēts sezona, kurā šī gada Lielās balvas ir divi Scott velosipēdi un automašīna NISSAN Pulsar.

Orientēšanās sacensību Magnēts vasaras sezona ilgst no 31.03. līdz 04.10.2015. un aktīvās atpūtas cienītāji Rīgas apkārtnes mežos tiks gaidīti ik otrdienu, trešdienu un ceturtdienu. Sacensības paredzētas dažādu vecumu un meistarības orientēšanās interesentiem sākot no 8 līdz pat 85 + gadiem.

Tiem, kuri karti un kompasu tik labi nepazīst un uzskata, ka vēl nav gatavi uzsākt patstāvīgas orientēšanās gaitas, sacensību centrā būs iespēja saņemt konsultācijas no orientēšanas sporta profesionāļiem. Tāpat arī Magnēta mājas lapā var pieteikties uz apmācību kursu, kura laikā profesionāls treneris palīdzēs apgūt orientēšanās pamatiemaņas.

Sacensību laikā vecākiem tiek piedāvāta iespēja savus mazos lolojumus uzticēt Magnēta bērnudārza auklītei, savukārt bērnus līdz 12 gadiem, aicinām piedalīties orientēšanās skoliņā ik sacensību dienu plkst.18:30. Šīs abas aktivitātes ir bez maksas un iepriekšāja pieteikšanās nav nepieciešama.

Vasaras Magnēta īpašais uzaicinājums skolām un skolēniem:

''Esi vesels, aktīvs un pārliecināts! Nāc iepazīties ar orientēšanās sportu, nāc iepazīties ar Magnētu. Vai esi gatavs savai pirmajai distancei? Magnēta sacensību kalendārā izvēlies kādu no sacensību kārtām, piesaki savu klasi un skolotāju un dodies. Sagaidīsim, apmācīsim un iedrošināsim doties kontrolpunktu meklējumos. Klasei, iepriekš piesakoties, dalība bez maksas''.

Kā ik gadu, orientēšanās sezonas noslēgumā tiks pasniegtas arī Lielās balvas - jauniešiem divi Scott velosipēdi, no sacensību atbalstītāja Elkor, un tiem, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu – automašīna NISSAN Pulsar. Šī gada sezonas noslēgums plānots 4.oktobrī Ropažos un par Lielās balvas dalības nosacījumiem, informāciju lūdzam skatīt Magnēta mājas lapā.

Tautas orientēšanās sacensības Magnēts rīko sporta un atpūtas apvienība ''Magnēts'', BJC ''IK Auseklis'', atbalsta Rīgas dome un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Sev ērtāko sacensību laiku un vietu aicinām meklēt www.magnets.lv.

Veselā miesā, vesels gars!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75398088sec.