SIA Capital Handling sadarbībā ar Golfa klubu Viesturi aicina uz Golfa dienu

2015. gada 9.maijā SIA "Capital Handling" sadarbībā ar Golfa klubu "Viesturi", Aģentūru "565" un uzņēmuma sadarbības partneriem (SIA" ADRIANA VILLA", AS"TRASTA KOMERCBANKA", "GRAND PALACE HOTEL", "SPI DISTRIBUTION LATVIA", "RĪGAS PIENA KOMBINĀTU" un citiem) Vislatvijas golfa dienas ietvaros organizēja atvērto durvju dienu pasākumu, lai popularizētu golfu kā lielisku aktīvās atpūtas iespēju visai ģimenei un jebkura vecuma interesentam. Par pasākumu bija liela intersese, iepazīt golfa spēli ieradās vairāk kā 300 apmeklētāju, kā arī to draugi un ģimenes locekļi, kas varēja izmēģināt golfa spēli, ieguva vērtīgas balvas organizatoru sarūpētajās izlozēs un loterijās un lieliski pavadīt laiku patīkamā vidē. Sestdien, 13.jūnijā atkārtoti tiek dota iespēja iepazīt golfa spēli visiem tiem intresentiem, kuriem nebija iespēja apmeklēt golfa klubu iepriekš.

Jau ierasti Golfa dienas dalībniekiem no plkst.10 līdz 14:00 būs nodrošināts viss nepieciešamais golfa spēles praktiskai iepazīšanai, turklāt bez maksas. Pirmajos soļos palīdzēs gan trenera padoms, gan sagādāts inventārs. Organizatori, pozitīvā gaisotnē, gaidīs ikvienu jebkura vecuma interesentu, un atgādina, ka golfs ir ne tikai olimpisks sporta veids, bet spēj iepriecināt neatkarīgi no prasmju līmeņa.

Laukumā visu norišu nodrošināšanā iesaistīsies - "Davis Golf Style" akadēmija.

Pasākuma programma:

Viesus golfa laukuma "Viesturi" kluba mājā sagaidīs treneris, kurš sniegs īsu ieskatu golfa vēsturē, kā arī drošības instruktāžā.

Ne tikai īsa ekskursija kluba mājā, iespēja ripināt bumbiņu bedrītē un izmēģināt bumbiņas čipošanu uz grīna "Putting green" tiks piedāvāta Golfa dienas ietvaros. Pieredzējis treneris demonstrēs pirmās bedrītes golfa spēli, kā arī treniņlaukumā "Driving range" dalībnieki varēs mācīties veikt tālos sitienus.

Savukārt SIA" Capital Handling" pārstāvji kopā ar saviem sadarbības partneriem SIA" ADRIANA VILLA", AS"TRASTA KOMERCBANKA", Viesnīca "GRAND PALACE", "SPI DISTRIBUTION LATVIA", "RĪGAS PIENA KOMBINĀTS" , HOTEL BERGS, DOME HOTEL, SIA "MANDATUM LIFE" , Restorāniem "LOCALE" un "36.līnija" svētdien, 2015. gada 14. jūnijā, piedalīsies Ikgadējā labdarības golfa turnīrā "Līgo kauss 2015", kura ietvaros tiks vākti ziedojumi divu Mārupes pagastā dzīvojošu bērnu ārstēšanai.

Lūgums pieteikties pa tālr. 26444390 vai rakstot e-pastu uz [email protected]

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55500412sec.