Piedāvājam iepazīt pasaules skaistākos velosipēdus

Pasaules vides aizsardzības dati liecina, ka velosipēdu ražošanas apjoms četrkāršojies starp 1950. gadu un 2007. gadu. Šajā pašā periodā automašīnu ražošana tikai dubultojusies. Velosipēdistu skaits turpina pieaugt, jo degvielas cenas ir augstas un sastrēgumi ielās paliek arvien lielāki. 

Pēdējo desmit gadu laikā divriteņi kļūst arvien populārāki un daudziem tas ir dzīves stils. Braucamrīkiem tiek uzlabotas drošības un komforta funkcijas, pievienoti elektriskie dzinēji un veidotas interesantas formas.

Varbūt kāds no šiem velosipēdiem ir domāts tieši Tev?


BSG Wood.b Duomatic, Francija

Franču velosipēdu ražotājs BSG’s Wood.b izveidojis riteņu līniju, kas vairāk izskatās kā māklsas darbs. Rāmim ir izcila izturība un tas ir izgatavots no alumīnija. Tā cena ir 3190 eiro. (Foto: BSG Bikes)


Pashley Parabike, Lielbritānija

Šīs firmas velosipēdi ir nopērkami kopš Karaļa Georga V laikiem. Tie pazīstami ērtā sēdekļa un skaļā zvaniņa dēļ. Aptuvenā cena 749 eiro. (Foto: Pashley Cycles)


Vanmoof S Series, Nīderlande

Amsterdama ir Vanmoof velosipēdu galvaspilsēta. Braucamrīks aprīkots ar 8 ātrumiem un šis velosipēds ir katra Holandieša lepnums. Ja vēlies iegādāties šo skaistumu, tas izmaksās 935 eiro. (Foto: Vanmoof)


Donky Bike, Lielbritānija

Netradicionāls velosipēds parsteidz ar savu vienkāršību un manevrētspēju. Tas ir nominēts Londonas dizaina gada balvai. Iegādāties to var par 464 eiro. (Foto: Donky)


Viks Steel pilsētas velosipēds, Igaunija

Igauņi ir pārsteiguši pasauli ar neparastu velosipēda dizainu. Tā cena ir atkarīga no konstrukcijas specifikācijas (Foto: Viks)


GreenChamp Original, Singapūra

Šis velosipēds domāts jauniešiem. Braucot ar to iemācīsies noturēt līdzsvaru un efektīvāk apgūsi jāšanas prasmes. Unikāls dizains. Bambusa šķiedras apstrādātas ar medu (jā, medu), lai novērstu plaisāšanu. Cena 147 eiro (Foto: GreenChamp Bikes)


Engeenius Cykno, Itālija

Neskatoties uz cenu, ši ritenis jums neliks vilties. Tam ir elekriskais motors ādas apvalkā. Pilnai uzlādei nepieciešamas četras stundas un pēc tam varat veikt attālumu līdz 59 km, protams, ik pa laikam minot pedāļus. Tā aptuvenā cena ir 19 642 eiro. (Foto: Theinspirationgrid)

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


SIXT Latvija
,


Siguldas novada TIC
,


Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19127989sec.