Norisināsies «Latvijas Ģimeņu Sporta festivāls» ar jautrajiem minjoniem

Svētdien, 2015. gada 13. decembrī LDz Infrastruktūra aicina ģimenes piedalīties Latvijas Ģimeņu Sporta festivālā Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā. Festivālā katra sportot griboša ģimene kopā ar Minionu ģimeni sagaidot Ziemas svētkus varēs izmēģināt savus spēkus dažādās sportiskās aktivitātēs.

Latvijas Ģimeņu Sporta festivāla reģistrācija notiks no plkst. 11.00, atklāšana plkst. 12.00. Pasākuma laikā dalībniekiem kopā ar minioniem (tiesnešiem) būs iespēja piedalīties aizraujošās, atraktīvās un sportiskās aktivitātēs. Dalībniekiem būs iespēja spēlēt jau ierastas, gan pavisam jaunas spēles (YOU FO, Speedminton u.c.). Paralēli sportiskajām aktivitātēm darbosies arī dažādas radošās un izzinošās darbnīcas. Minionu slimnīcā būs iespēja pārbaudīt bērna stāju un pēdas stāvokli, bet bērniem būs iespēja iejusties ārsta lomā un "ārstēt" savu mīļāko rotaļlietu.

Ģimeņu aktivitātēs var piedalīties ģimenes, kurās ir vismaz viens pieaugušais un vismaz viens bērns no 6-16 gadiem. Garlaicīgi nebūs arī jaunākiem sportot gribētājiem, tādēļ aicināts ikviens. Līdzi nepieciešams vien sporta  apģērbs, labs garastāvoklis  un vēlme aktīvi atpūsties.

Pasākumā notiks loterija, kur būs iespēja laimēt vērtīgas balvas, bet festivāla noslēgumā visas ģimenes saņems piemiņas balvas.  

Lai veicinātu tautas sporta attīstību mūsu valstī, kā arī piesaistītu fiziskām aktivitātēm arvien plašāku iedzīvotāju daļu, Latvijas Tautas sporta asociācija  jau kopš 2007. gada organizē Latvijas Ģimeņu Sporta festivālus, kuri tiek organizēti 4-6 reizes gadā dažādās Latvijas  pilsētās (Rēzeknē, Rīgā,  Ventspilī, Cēsis, Lielvārdē, Kuldīgā u.c.) un ar katru gadu to dalībnieku skaits pieaug.

Ģimeņu sporta festivālu organizē Latvijas Tautas sporta asociācija.

Dalība festivālā bez maksas. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50369501sec.