Sākas DNB Stipro skrējiena treniņi (video)

Lai pienācīgi sagatavotos "DNB Stipro skrējienam", iegūtu labāku fizisko formu, iepazītos ar citiem stiprajiem skrējējiem un gūtu pozitīvas enerģijas lādiņu, Tu, "DNB Stipro skrējiena" dalībniek, esi aicināts uz sagatavošanās treniņiem.

Tos jau otro gadu vadīs četri profesionāli, fiziski un garīgi spēcīgi, azartiski, iedvesmojoši treneri no sporta kluba "Centrs" – Juta Ivanova, Danute Tamme, Pāvels Fjodorovs un Uldis Borskis.

Treniņi norisināsies trīs reizes nedēļā. Piektdienās no 19:30 līdz 20:30 un sestdienās no 15:00 līdz 16:00 īpaša "DNB Stipro skrējiena" nodarbība sporta klubā "Centrs", tirdzniecības centra "Galerija Centrs" 5.stāvā (Audēju iela 16).

Lai tās apmeklētu, visiem interesentiem iepriekš jāiegādājas abonements par īpašo "DNB Stipro skrējiena" dalībniekiem paredzēto cenu.

Abonementā iekļauti visi sporta kluba pakalpojumi: trenažieru zāles apmeklējums, neierobežots nodarbību daudzums, tajā skaitā īpašā "DNB Stipro skrējiena" nodarbība, kā arī saunas izmantošana.

Svarīgi! Atlaides sporta klubā "Centrs" paredzētas tikai tiem cilvēkiem, kuri ir reģistrējušies "DNB Stipro skrējienam". Pērkot abonementu, kasē atbildīgajai personai obligāti jāuzrāda derīga dalībnieka reģistrācijas apliecība. Tai nav jābūt izdrukātai, pieļaujams, ja dalībnieks to parāda elektroniski, piemēram, viedtālrunī vai planšetē, bet tad papildus jāuzrāda arī personu apliecinošs dokuments.

Svētdienās "DNB Stipro skrējiena" dalībnieki aicināti piedalīties bezmaksas treniņos, Zaķusalā.

Sporta kluba "Centrs" treneri plāno "DNB Stipro skrējiena" dalībnieku fiziskās formas, izturības pilnveidošanu un treniņus atbilstoši slodzei un katra dalībnieka spējām.

Treniņnodarbību virzieni – fiziskā sagatavošana, spēka, spēka izturības, koordinācijas, aerobās un anaerobās izturības un lokanības veicināšana.

Izmanto izdevību līdz 2016. gada 22. februārim pieteikties par zemāku cenu!

Sīkāka informācija par treniņiem, to norises laikiem un uzbūvi, treneriem šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53875589sec.