«Lattelecom Rīgas maratons» rīdziniekus un pilsētas viesus priecēs ar plašu mūzikas un kultūras programmu

Rīdziniekus un pilsētas viesus Lattelecom Rīgas maratons 2016. gada 15.maijā priecēs ar plašu muzikālo programmu visas trases garumā.

Ar populāru ētera personību, DJ un mākslinieku koncertiem un performancēm piesātinātā programma radīta, lai Baltijas lielākais skriešanas notikums arvien aizraujošāks un apmeklēšanas vērts šķistu arī tūkstošiem ne-skrējēju – potenciālajiem skatītājiem, līdzjutējiem, visiem rīdziniekiem un pilsētas viesiem. Organizatori aicina visus, kas vēl neskrien, izvēlēties sev tīkamākās lokācijas, māksliniekus un skatuves Rīgas centrā, dedzīgi iesaistīties līdzjušanā un palīdzēt īpašās maratona atmosfēras radīšanā.

"Labākā dāvana skrējējiem ir dedzīgs līdzjutēju atbalsts, tādēļ visus, kas neskrien, aicinām izbaudīt skrējēju pilnās Rīgas ielas, aktīvi atbalstot visus maratonistus. Ceram, ka labākās zāles ne-skrējēju izkustināšanai un noskaņošanai uz līdzjušanu būs plašā mūzikas un izklaides programma trasē – no Dziesmas svētku stilistikā ieturētās "Kultūras goda sardzes" pie Brīvības pieminekļa, līdz "Izlaušanās skatuvei" pie Ministru kabineta un DJ uzmundrinājumiem trasē", komentē Aigars Nords, Lattelecom Rīgas maratona organizatoru komandas vadītājs.

Lai atvieglotu līdzjušanas procesu, organizatori aicina lejuplādēt Lattelecom Rīgas maratona aplikāciju, kas izstrādāta sadarbībā ar Lattelecom, un kurā iespējams sekot dalībnieku atrašanās vietai trasē, kā arī iepazīties ar Maratona dienas programmu. Organizatori aicina izmantot arī sadarbībā ar Nordea banku radīto līdzjutēju karti – "špikeri". Ievadot sava skrējēja prognozēto finiša laiku, "špikeris" precīzi prognozēs laiku, kādā skrējājs būtu jāgaida, piemēram, pie Kultūras goda sardzes, pie "Izlaušanās" skatuves vai finiša tribīnēs. Personalizēto Nordea līdzjutēju "špikeri" izdrukāt iespējams Nordea stendā Lattelecom Rīgas maratona EXPO 13.-14.maijā.

Galvenie Lattelecom Rīgas maratona mūzikas un izklaides punkti minēti zemāk. Rīdzinieki, līdzjutēji un pilsētas viesi tiek laipni gaidīti skrējējus atbalstīt un mūzikas programmu izbaudīt gan "Kultūras kilometra" ietvaros Brīvības ielā, gan pārējās skrējiena norises vietās.

"Kultūras Goda sardze" pie Brīvības pieminekļa

Jau no plkst. 9.00 simtiem tautas deju dejotāju pie Brīvības pieminekļa izvietosies simboliskā "Kultūras Goda sardzē", lai DJ Artūra Krūzkopa vadībā uzmundrinātu gan dalībniekus, gan līdzjutējus. "Kultūras goda sardze" kļuvusi par vienu no iemīļotākajām skrējēju un līdzjutēju tikšanās vietām.

"Izlaušanās skatuve" Brīvības un Elizabetes ielas krustojumā

Vērienīgā "Izlaušanās" skatuve uzņems populārus Latvijas māksliniekus, lai sagādātu vēl nedzirdētu koncert-maratonu Daumanta Kalniņa, Aijas Andrejevas, Jāņa Stībeļa, Gintas Krievkalnas, Mārtiņa Jātnieka, u.c. izpildījumā. Koncerti "Izlaušanās skatuvē" paredzēti visas dienas garumā – pirmais koncerts no 9:00 līdz 10:30, otrais - no 10:50 līdz 12:20, trešais – no 12:30 līdz 13:15, bet noslēdzošais – no 14:00 līdz 14:45

Mūzikas programma 11. novembra krastmalā un trasē

Mūzika trasē plānota gan 11. novembra krastmalā, kur saimniekos DJ Toms Grēviņš, Kaspars Breidaks un Pauls Timrots, gan vēl 16 vietās trasē, kur moderatoru lomā iejutīsies Uģis Joksts, Valters Fridenbergs, Lelde Lietaviete, Nauris Brikmanis, Kozmens un citas sabiedrībā populāras personības. Skrējiena dalībniekus un līdzjutējus pie Rīgas Domes izklaidēs arī Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestris.

Karogu aleja

Organizatori aicina līdzjušanas un foto iespējas garām nelaist arī Brīvības ielā pie Ministru kabineta, kur Nacionālās aizsardzības akadēmijas jaunie kadeti skrējējus no visas pasaules sveiks, veidojot Lattelecom Rīgas maratonā pārstāvēto dalībvalstu karogu aleju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.98943996sec.