Vēlot priecīgus Ziemassvētkus un jaudīgu zirga gadu, Travelnews.lv sveic svētkos

Šī gada nogalē mums ir paveicies ar brīvdienām, jo Ziemassvētki, Vecgada vakars un Jaungada diena iekrīt darba dienās, kas nozīmē papildus brīvdienas. Varēs paspēt gan atpūsties un izgulēties, gan pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem, gan galu galā atzīmēt svētkus.

Tā kā Ziemassvētki Latvijā tiek sagaidīti ar gaišiem un ģimeniskiem pasākumiem, bet Jaunā gada svinības ar dažādām aktivitātēm pilsētu centros, restorānos un citās sabiedriskās vietās, Travelnews.lv ir sagatavojis svētku pasākumu apkopojumu. Ziemassvētku un Jaunā gada pasākumi Latvijas pilsētās ir skatāmi lielajā pasākumu kalendārā. Savukārt Travelnews.lv partneru uzņēmumu rīkotās svētku aktivitātes redzamas atsevišķās publikācijā – pasākumi Rīgā un pasākumi ārpus Rīgas. Esam sagatavojuši informāciju arī aktīvās atpūtas piekritējiem, kas skatāma aktīvās atpūtas pasākumu apkopojumā. Par spīti aktīvajam Ziemassvētku laikam, vieni no labākajiem Latvijas šefpavāriem ir sagatavojuši īpašas receptes tieši Travelnews.lv lasītāju svētku galdam. Svētku receptes lasiet sadaļā "Receptes". Bet izmantot iespēju laimēt kādu no 24 dāvanām, iespējams Travelnews.lv un partneru organizētajā Dāvanu izlozē. Un tiem, kuri paļaujas uz zvaigznēm, esam sagatavojuši ceļojumu horoskopu 2014.

Atskatoties uz šī gada notikumiem, noteikti visspilgtāk atmiņā palikuši Dziesmu un deju svētki, kas vasaru Rīgā pārvērtā dziedošā un dejojošā brīnumā. Priecēja arī krāšņā "The Tall Ships Races 2013" regate. Bet nākamais gads solās būt vēl spilgtāks, jo Rīga kļūs par Eiropas kultūras galvaspilsētu 2014. Rīga kopā ar partnerpilsētu Siguldu rīkos neskaitāmus kultūras bagātus pasākumus. Jau janvārī notiks kultūras galvaspilsētas atklāšanas pasākumi, tai skaitā Staro Rīga speciālizlaidums. Turklāt 2014. gada vasarā Rīgā norisināsies Pasaules koru olimpiāde. Skatoties pasaules mērogā, februārī zemi pārņems Ziemas Olimpiskās spēles, kas šajā gadā notiks Sočos. Bet saulainā Brazīlija jūnijā uzņems Pasaules kausa futbolā dalībniekus.

Un tomēr, lai kas notiktu pasaulē, mēs turpināsim ziņot par aktuālo tūrismā, pasaules brīnumiem un rekordiem, ceļojumu un atpūtas jaunumiem Latvijā, arvien pārvedīsim no ceļojumiem labākās bildes, dalīsimies ceļojumu pieredzē un ieteiksim vietas, kur atpūsties pašu zemē. JO BEZ JUMS, NEBŪTU TRAVELNEWS.LV!

PRIECĪGUS ZIEMASSVĒTKUS UN JAUDĪGU ZIRGA GADU!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.6650281sec.