Travelnews.lv sveic pareizticīgo un vecticībnieku Ziemassvētkos un Jaunajā gadā

Šodien, 7. janvārī tiek atzīmēti pareizticīgo un vecticībnieku Ziemassvētki. Dažās Latvijas pašvaldības šajā dienā minēto ticību pārstāvjiem ir iespēja saņemt brīvdienu, kas ir lieliska iespēja būt kopā ar saviem tuvajiem.

Par godu šiem svētkiem esam sagatavojuši vairākas publikācijas. Tā kā Rīgā joprojām turpinās Ziemassvētku un Jaunā gada pasākumi, iesakām ielūkoties Travelnews.lv sagatavotajā Ziemassvētku un Jaunā gada pasākumu kalendārā. Esam parūpējušies arī par gardēžiem, sadaļā "Receptes" iespējams aplūkot svētkiem piemērotas receptes. Un tiem, kuri paļaujas uz zvaigznēm, esam sagatavojuši ceļojumu horoskopu 2014.

Atskatoties uz 2013. gada notikumiem, noteikti visspilgtāk atmiņā palikuši Dziesmu un deju svētki, kas vasaru Rīgā pārvērtā dziedošā un dejojošā brīnumā. Priecēja arī krāšņā "The Tall Ships Races 2013" regate. Bet 2014. gads solās būt vēl spilgtāks, jo Rīga kļūs par Eiropas kultūras galvaspilsētu 2014. Rīga kopā ar partnerpilsētu Siguldu rīkos neskaitāmus kultūras bagātus pasākumus. Jau janvārī notiks kultūras galvaspilsētas atklāšanas pasākumi, tai skaitā Staro Rīga speciālizlaidums. Turklāt 2014. gada vasarā Rīgā norisināsies Pasaules koru olimpiāde. Skatoties pasaules mērogā, februārī zemi pārņems Ziemas Olimpiskās spēles, kas šajā gadā notiks Sočos. Bet saulainā Brazīlija jūnijā uzņems Pasaules kausa futbolā dalībniekus.

Un tomēr, lai kas notiktu pasaulē, mēs turpināsim ziņot par aktuālo tūrismā, pasaules brīnumiem un rekordiem, ceļojumu un atpūtas jaunumiem Latvijā, arvien pārvedīsim no ceļojumiem labākās bildes, dalīsimies ceļojumu pieredzē un ieteiksim vietas, kur atpūsties pašu zemē. JO BEZ JUMS, NEBŪTU TRAVELNEWS.LV!

PRIECĪGUS ZIEMASSVĒTKUS UN LAIMĪGU JAUNO GADU!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53994679sec.