TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Baltijas tūrisma sarīkojums "Baltic Connecting 2016" jau oktobrī Latvijā

Nozares profesionāļiem tik svarīgais pasākums notiks 10. reizi.

Sarīkojuma “Baltic Connecting” mērķis ir informēt tūrisma industrijas profesionāļus par Latvijas, Igaunijas un Lietuvas tūrismu, iepazīstināt viņus ar baltiešu tūrisma piedāvājumu un pakalpojumiem, kā arī radīt pamatu jaunu kontaktu dibināšanai un sadarbības attiecību veidošanai.

Pirmo reizi “Baltic Connecting” ciemos tiks uzņemti nozares profesionāļi no Japānas, ASV, Ķīnas un Dienvidkorejas un uzmanības centrā būs plaukstošie tālo valstu tirgi.

Baltijas valstu tūrisma nozarei tik nozīmīgais sarīkojums “Baltic Connecting” notiks jau 10 reizi. 4. oktobrī paredzēts darbseminārs, kura laikā tiks sniegtas Baltijas valstu prezentācijas, kontaktbirža ar sarunām dažādu tūrisma nozaru pārstāvju vidū un citas tikšanās formas, lai veicinātu abpusēji izdevīgu lietišķu sadarbību.

Šai pašā dienā plānota arī starptautiska konference par tūrisma tirgus attīstības tendencēm, tūrisma galamērķu mārketingu un sadarbību tālo tirgus valstu tūristu piesaistē.

Tradicionāli baltiešu tūrisma sarīkojuma “Baltic Connecting” beigu daļā tiek organizēti braucieni, kas klātienē iepazīstina ar visu trīs Baltijas valstu tūrismu. Šogad izbraukumi notiks no 5. līdz 8. oktobrim.

Sarīkojumu “Baltic Connecting” ciešā sadarbībā organizē Baltijas nacionālās tūrisma organizācijas – Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Tūrisma departaments, Igaunijas Tūrisma padome un Lietuvas Tūrisma departaments. 

Pērn “Baltic Connecting” notika Viļņā, un tajā piedalījās tūrisma profesionāļi no 18 ārvalstīm.

Vairāk par sarīkojumu sk. http://www.balticconnecting.com/en/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49280119sec.