TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Elit™ Art of Martini konkursā noskaidros labāko vodka martini kokteiļu meistaru

27.jūlijā, notiks Latvijas fināls starptautiskajam bārmeņu konkursam Elit™ Art of Martini, kurā dalībnieki gatavos vodka martini kokteiļus no AS “Latvijas balzams” ražotā degvīna Elit™ by Stolichnaya. Konkursa uzvarētājs septembrī dosies uz pasaules lielāko ballīšu salu Ibizu, kur kopā ar finālistiem no 50 citām valstīm apmeklēs Ibizas ballīšu sezonas noslēguma pasākumu elit® Ibiza Weekend 2016.

Konkursa pirmajā atlasē piedalījās 17 bārmeņi, bet finālā savas spējas pierādīs pirmo atlases kārtu izturējušie astoņi izcilākie, radošākie un profesionālākie jaunie talanti. Dalībniekus vērtēs žūrija, kuras vidū būs arī Stoli zīmola vēstniece Eiropā Margota Ronela (Margot Ronel), Latvijas Bārmeņu federācijas pārstāvis un Latvijā plaši pazīstams un atzīts bārmenis Ansis Ancovs, kā arī Stolichnaya un Elit zīmolu vēstnieks un vadītājs Latvijā Jānis Čilaja.

“ŠīRīgā notiekošā konkursa mērķis ir parādīt visai pasaulei Latvijas bārmeņu talantu, gatavojot pasaulē populāros vodka martini kokteiļus. Turklāt tā būs iespēja jaunajiem talantiem sevi pierādīt un iepazīties ar vadošajiem bāru un dzērienu kultūras cilvēkiem no visas pasaules – Ibizas ballīšu sezonas noslēguma pasākumā ik gadu piedalās vairāk nekā 200pasaules labāko bārmeņu, klubu īpašnieku un VIP personu no Ņujorkas, Londonas, Parīzes, Telavivas, Atēnām un citām metropolēm,” stāsta J. Čilaja.

Bārmeņu konkurss notiks trešdien, 27. jūlijā, sākot no plkst.16.00 kokteiļbārā “Melodija”, 11. novembra krastmalā 9, Rīgā. Finālā piedalīsies bārmeņi no tādiemiecienītiem Rīgas kokteiļbāriem un restorāniem kā “The Left Door Bar”, Gutenbergs “Terrace”, Gastrobārs “T73, restorāns “Bibliotēka nr.1” u.c.

Apbalvots 97 punktiem no 100 iespējamajiem punktiem* Tastings.com vērtējumā, Latvijā ražotais degvīns elit™ by Stolichnaya® ir visvairāk šo augsto novērtējumu saņēmušais degvīns, un tā maigo pēcgaršu un izcilo tīrību slavē kokteiļu entuziasti visā pasaulē.

* Dzērienu testēšanas institūts (Beverage Tastings Institute) degvīnam elit™ by Stolichnaya® 2006., 2007., 2009., 2010. un 2014. gadā piešķīris 97 punktus no 100.

Par Stoli grupu

Stoli Group, kuras galvenais birojs atrodas Luksemburgā, tika dibināta 2013. gadā kā uzņēmuma nodaļa, kas ir atbildīga par SPI Group globālā alkoholisko dzērienu portfeļa — slavenās Stolichnaya® Premium Vodka sērijas, elit™ by Stolichnaya® un Moskovskaya® — ražošanu, pārvaldību un izplatīšanu. Grupu, kuras sastāvā ietilpst struktūrvienības trīs kontinentos un kuras produkti tiek izplatīti 167 valstīs, vada starptautiska vadības komanda ar galvenajiem birojiem Eiropā, ASV un Ķīnā.

Gandrīz ikkatru sekundi tiek pārdota viena Stolichnaya® Premium Vodka pudele, kas uzstāda kvalitātes latiņu, pateicoties tajā pildītajam rūpīgi izstrādātajam degvīnam, kas atbilst Krievijas alkoholisko dzērienu augstākajiem standartiem — Alpha Spirit. Tambovā, Krievijā esošajā Stoli Group modernajā spirta rūpnīcā destilētā spirta izcilā kvalitāte tiek panākta, stingri kontrolējot visu ražošanas procesu no graudiem līdz pat pudelei, izmantojot tikai augstākās kvalitātes sastāvdaļas, veicot četrkāršu filtrāciju un destilējot tikai trīs reizes.

Vairāk informāciju meklējiet http://www.elitbystoli.com/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43580008sec.