TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Rīgā atklās jaunu konceptuālu darba vietu

Septembrī Rīgasvēsturiskajā centrā tiks atvērta jauna kopstrādes (coworking) telpa OraculeTang space. Tā iekārtota starptautisko investīciju holdinga Social Discovery Ventures ēkas divos stāvos, Doma laukumā 2.

Kopstrādes telpa kā jauna darba organizācijas sistēma ir pilnībā mainījusi priekšstatu par darba vidi. Šī mūsdienīgā un dinamiskā tendence nekustamā īpašuma jomā novērojama daudzu pasaules valstu galvaspilsētās – apvienot talantīgus, daudzsološus cilvēkus, radot nepieciešamos apstākļus veiksmīgam darbam. Biroja telpas dalīšana ar citiem uzņēmumiem, kas pārstāv dažādas nozares, ne tikai palīdz ietaupīt naudu atsevišķu darba telpu īrei, bet arī saved kopā līdzīgi domājošos un rada augsni kopīgiem biznesa projektiem.

Kopstrādes telpai priekšroku dod cilvēki, kuri izvēlas brīvību, mobilitāti, vēlas būt daļa no sabiedrības, kas gatava dalīties pieredzē, apmainīties idejām, radīt noderīgo. Šāds darba vietas formāts ieguvis popularitāti ne tikai frīlanseru un individuālo uzņēmēju vidū: mūsdienās to izvēlas arī startapu komandas un lieli, strauji augoši uzņēmumi, kas novērtē sadarbību un sinerģijas efektivitāti mērķu sasniegšanā.

Kopstrādes telpa OraculeTang space vienlaikus varēs uzņemt līdz pat simts cilvēkiem. Telpa iekārtota niansēti izvērtējot ērtam darbam un patīkamai atpūtai nepieciešamās prasības. Rezidentu rīcībā ir ergonomiskas un komfortablas darba vietas ar visu nepieciešamo tehnisko nodrošinājumu, telpas pārrunām un prezentācijām, radošu apspriežu un atpūtas zonas, zāles pasākumu rīkošanai un labiekārtotas virtuves. Tāpat kopstrādes telpā ir padomāts par vietu mantu uzglabāšanai, atsevišķiem skapīšiem personīgajām lietām, savukārt konfidenciālu komunikāciju garantē ar skaņas izolāciju aprīkotas telpas telefona būdiņu izskatā. Papildus tiek piedāvāta iespēja apmesties mūsdienīgos un mājīgos apartamentos ēkas 4. stāvā.

OraculeTang space sola iemiesot sevī konceptuālu lietišķu vidi ar savu filozofiju. Nozīmīgu lomu OraculeTang space darbībā ieņem kopienas ideja. Kopstrāde tiecas uz lietišķu, radošu un izglītotu sabiedrību, ko apvieno kopīga telpa un visiem vienādi nodrošinātas iespējas. Tai ir iespēja kļūt par platformu jaunai ekosistēmai, spējīgai veicināt produktīvu sadarbību starp dažādu zinātnes jomu ekspertiem, biznesa inovācijām, laikmetīgo mākslo utt.

Starp pirmajiem kopstrādes telpas rezidentiem ir tādi strauji augoši uzņēmumi kā reputācijas vadības uzņēmums Lejiņa & Šleiers, Nikolaja Adamoviča dibinātais un vadītais starptautiskais tehnoloģiju attīstības un komercializācijas projekts Commercialization Reactor, viens no pasaules līderiem komerciālajā meteoroloģijā un satelīta datu apstrādē OpenWeatherMap, kas sniedz informāciju par pašreizējiem laika apstākļiem, prognozes un piedāvā laika apstākļu arhīvu jebkurai vietai pasaulē, nodrošina piekļuvi reālā laika un arhīva satelītuzņēmumiem, kā arī uz šiem datiem balstītus produktus.

Koprades telpa OraculeTang space aizņem divus stāvus no renovētā senatnīga namā, kas uzcelts pirms vairāk nekā gadsimta. Turklāt ar iespaidīgu skatu pa logu – Doma baznīcas sienām. Veidojot OraculeTang space, liela uzmanība tika pievērsta telpu iekārtojumam. Šī neparastā projekta vadītājiem izdevies radīt mūsdienīgu, daudzfunkcionālu darba vietu, vienlaikus saglabājot šīs vietas unikālo atmosfēru. Tā būs viena no modernākajām koprades telpām Rīgā: stilīgs ēkas interjers, mūsdienīgas inženiertehniskās iekārtas, kas apmierinās pat visprasīgākos rezidentus, ātrgaitas internets.


Kopstrādes telpa nosaukta par godu unikālam mākslas darbam, ko radījis holdinga SDVentures līdzdibinātājs Dmitrijs Volkovs sadarbībā ar konceptuālo mākslinieku Oļegu Kuļiku – gigantiskai, runājošai tehnoloģiskai skulptūrai, orangutana simbiozei. Darbs, kura svars divas tonnas, pirmo reizi bija aplūkojams festivālā Burning Man. Līdz šim orangutans – filozofs, līdzīgi mums visiem, savas dienas vadīja stingros ierobežojumos: aiz restēm šī vārda vistiešākajā nozīmē. Jaunajā mājvietā OraculeTang space tas iegūs absolūtu brīvību: radošumu, pašrealizāciju, neizsmeļamus ideju meklējumus un domubiedrus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47147989sec.