TŪRISMA BIZNESS | Bizness

25. bāzi Wizz Air atver Kutaisi, Gruzijā

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air šodien atzīmē nozīmīgu sasniegumu — 25. bāzes atvēršanu Kutaisi, Gruzijā. Lidsabiedrība Kutaisi lidostā ir izvietojusi vienu no jaunajām Airbus lidmašīnām A320, papildus uzsākot lidojumus septiņos jaunos zemo cenu maršrutos uz pievilcīgiem galamērķiem: Berlīni, Dortmundi un Minheni Memmingeni Vācijā, Larnaku Kiprā, Milānu Itālijā, Sofiju Bulgārijā un Salonikiem Grieķijā. Kopā ar šiem jaunajiem pakalpojumiem tagad WIZZ no Kutaisi piedāvā lētus lidojumus 11 maršrutos uz astoņām valstīm. Turklāt no bāzēm Budapeštā, Katovicē, Sofijā, Viļņā un Varšavā WIZZ piedāvā lidojumus uz vairāk nekā 70 tālākajiem galamērķiem, sniedzot klientiem Gruzijā iespēju par viszemākajām Wizz Air cenām apceļot visu Eiropu.
Pirmo Kutaisi reisu Wizz Air veica 2012. gadā, un kopš tā laika ar WIZZ uz Gruziju un no tās ir lidojuši vairāk nekā 600 tūkstoši pasažieru. Wizz Air darbība ne vien nodrošina pieejamu satiksmi starp Gruziju un pārējo Eiropu, bet arī stimulē vietējo darba tirgu aviācijas un tūrisma nozarē. 2015. gadā Kutaisi maršrutos Wizz Air ir pārvadājusi vairāk nekā 125 tūkstošus pasažieru, atbalstot aptuveni 100 vietējo darbvietu*.
Bāzes izveide nozīmē WIZZ ieguldījumu Kutaisi 98 milj. USD** apmērā, radot 36 lidsabiedrības tiešās darbvietas. Wizz Air vietējās apkalpes ir sagatavotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem, ko apliecina fantastiskā ceļojuma pieredze katrā WIZZ lidojumā.

Wizz Air svin ievērojamo sasniegumu — Kutaisi bāzes atvēršanu — ar 20 % atlaidi*** visiem lidojumiem uz Gruziju un no tās. Šī vērienīgā vienas dienas izpārdošana*** nozīmē vēl lielākus ietaupījumus Gruzijas klientiem un šīs valsts viesiem. Biļetes, sākot tikai no 9,99 EUR / 24,99 GEL****, līdz šodienas pusnaktij var iegādāties tīmekļa vietnē wizzair.com, kas tagad ir pieejama arī gruzīniski.

WIZZ AIR JAUNĀKIE MARŠRUTI NO KUTAISI

 

Galamērķis

Nedēļas dienas

Sākuma datums

Biļešu cena no****

Berlīne

Pirmdiena, piektdiena

23. septembris

24,99 EUR

Dortmunde

Trešdiena, svētdiena

25. septembris

19,99 EUR

Larnaka

Otrdiena, sestdiena

24. septembris

9,99 EUR

Milāna Malpensa

Trešdiena, svētdiena

25. septembris

14,99 EUR

Minhene Memmingene

Pirmdiena, piektdiena

23. septembris

19,99 EUR

Sofija

Otrdiena, sestdiena

24. septembris

9,99 EUR

Saloniki

Otrdiena, sestdiena

24. septembris

14,99 EUR

 



Šodien uzstājoties preses konferencē Kutaisi, uzņēmuma vadītājs Oveins Džonss sacīja: „Mēs ar lepnumu svinam WIZZ 25. bāzes atvēršanu Gruzijā. Mēs atzīmējām Kutaisi aviācijas kartē 2012. gadā, un kopš tā laika mēs savos zemo cenu reisos esam pārvadājuši vairāk nekā 600 tūkstošus pasažieru, stimulējot vietējo tūrisma un aviācijas nozari un nostiprinot komerciālās attiecības starp Gruziju un pārējo Eiropu. Mūsu jaunās bāzes darbība Kutaisi lidostā ir radījusi vairākas WIZZ un mūsu sadarbības partneru vietējās darbvietas, vienlaikus nodrošinot vēl vairāk iespēju Gruzijai ar plašāku 11 maršrutu izvēli no Kutaisi un iespēju ceļot tālāk uz vairāk nekā 70 galamērķiem no mūsu bāzēm Budapeštā, Katovicē, Sofijā, Viļņā un Varšavā. Ar savu auglīgo sadarbību ar Kutaisi lidostu mēs gribam dot klientiem Gruzijā vēl vairāk iespēju ceļot pa Eiropu par viszemākajām WIZZ cenām. Mūsu aizrautīgās Gruzijas apkalpes nodrošinās izcilu ceļojuma pieredzi ikvienam pasažierim, kas ceļo ar WIZZ jauno Airbus A320.”


Par Wizz Air
Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 73 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 25 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 450 maršrutos, savienojot 127 galamērķus 38 valstīs. Wizz Air aptuveni 2 800 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par 20 miljonu pasažieru izvēli finanšu gadā, kas beidzās 2016. gada 31. martā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA) Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Nesen viena no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori atzina uzņēmumu par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10745096sec.