TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Ārzemju mediju interese par Karostas cietumu nemazinās

Portāls IExplore iekļāvis Karostas cietumu pasaules neparastāko viesnīcu saraksta pirmajā vietā. Sarakstā pavisam ir sešas naktsmītnes, to vidū arī tādas kā "Šokolādes Pils" Ņujorkā un "Smilšu Pils" Apvienotajā Karalistē, kā arī citas ne mazāk intriģējošas vietas.
(http://www.iexplore.com/experiences/weird-wacky/the_worlds_weirdest_accommodations).

Šī nav pirmā reize, kad Karostas cietums iekļauts ārvalstu ekspertu veidotā TOP-ā.
Jau 2011.gadā Karostas cietums iekļuva viesnīcu izlasē blakus tādām luksus viesnīcām kā piemēram, Libery Hotel Bostonā, Four Seasons Hotel Stambulā un bijušajai pilij Malmaison Oksfordā, kas visas iekārtotas agrākajos cietumos. Šo TOP-u veidoja Lielbritānijas portāls Aol.co.uk

2011.gadā viens no pasaules vadošajiem naktsmītņu rezervēšanas portāliem www.hotel.info  izveidoja pasaules pārsteidzošāko viesnīcu TOP-u “101 Amazing Hotels”. Par viesnīcām visā pasaulē vairākus mēnešus balsoja portāla apmeklēji, un viņu balsojums noteica, ka tieši Karostas cietums Liepājā ir pasaules pārsteidzošākā un neparastākā viesnīca.

2014. gadā Karostas cietums tika iekļauts aviobiļešu rezervēšanas portāla www.cheapflights.com TOPā ar nosaukumu “10 cool places to spend the night”.

2015.gadā Karostas cietums iekļuva Premier Traveler Magazine (Ņujorka, ASV) izdevumā kā viena no 10 pasaules neparastākajām naktsmītnēm (World’s 10 Most Unusual Stays).

Šogad Karostas cietums izpelnījies vietu lielākā tūrisma ceļvežu veidotāja “Lonely Planet” izvēlēto 10 Latvijas tūrisma objektu starpā, kas apkopoti bukletā "Why visit LATVIA" (Kāpēc apmeklēt Latviju). Cietums un spiegu spēle “Bēgšana no PSRS” Ziemeļu fortos ir blakus tādiem dižiem objektiem kā Vecrīga, Rundāles pils un Rotko centrs.

Ārzemju mediju interese par Karostas cietumu un Ziemeļu fortiem joprojām saglabājas nemainīgi augsta. Oktobrī Karostas cietumu apmeklēs žurnālistu grupa no lielākā vīriešu žurnāla Beļģijā “P-magazine”, lai sagatavotu 6-8 lpp.rakstu par aktivitātēm Karostas cietumā un fortos, kā arī lai filmētu video sižetu sava žurnāla portālam.

Šobrīd par Karostas cietumu materiālu gatavo lielākā Lielbritānijas neatkarīgā ziņu un foto aģentūra “Caters News”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48139095sec.