TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Bombardier CS300 uzsāk Austrumeiropas tūri kopā ar pirmo lidmašīnas operatoru airBaltic

Bombardier Commercial Aircraft šī gada 27.septembrī paziņoja, ka uzņēmuma ražotā lidmašīna CS300, kas ir otrais CS300 izmēģinājuma lidojumu lidaparāts, devusies maršrutu izmēģināšanas lidojumos kopīgi ar pirmo šīs lidmašīnas operatoru – Latvijas lidsabiedrību airBaltic. Lidojumi tiks veikti no lidsabiedrības bāzes Rīgā uz tādiem galamērķiem Austrumeiropā kā Viļņa un Tallina, pārbaudot airBaltic gaisa un virszemes operatīvās darbības.

airBaltic plāno saņemt pirmo CS300 lidmašīnu 2016.gada ceturtajā ceturksnī, tādēļ kā pirmais CS300 lidmašīnu operators airBaltic atsevišķos maršrutos pievienosies Bombardier, lai pilnībā sagatavotos jauno lidaparātu pievienošanai flotei.

„airBaltic komanda ir priecīga uzņemt CS300 Rīgā, lai pirmo reizi redzētu, kā lidmašīna simulē darbības mūsu maršrutu sistēmā, kas aptver lielāko Eiropas daļu, pirms mūsu pirmā lidaparāta piegādes šajā rudenī,” norāda airBaltic izpilddirektors Martins Gauss. „CS300 lidmašīnai ir pirmšķirīga veiktspēja, apbrīnojama efektivitāte un iespaidīga kabīne, kas piedāvā maksimālu komfortu, un mēs ar nepacietību gaidām iespēju iepazīstināt ar šo lielisko lidmašīnu mūsu pasažierus un lidostas mūsu maršrutu tīklā.”

„Ņemot vērā 99% saderību starp CS100 un CS300 lidmašīnām, kā arī daudzveidīgos maršrutus, ko nodrošina lidsabiedrība airBaltic, mēs sagaidām nevainojamu veiktspējas, izcilas uzticamības un virszemes apkalpošanas kombināciju,” uzsver Bombardier viceprezidents Robs Devārs. “Mūsu komandas cieši sadarbojas, lai sniegtu skaidras norādes, kā CS300 darbosies konkrētā maršrutu tīklā, un mēs esam pārliecināti, ka lidmašīnas nonākšana ekspluatācijā ar lidsabiedrību airBaltic šogad būs iespaidīga.”

Kad lidsabiedrības airBaltic flotes 12 Q400 NextGen turbopropelleru lidmašīnām pievienosies 20 CS300 lidmašīnas, tā pakāpeniski pāries uz pilnīgu Bombardier lidaparātu floti. Maršrutu izmēģināšanas lidojumi ļoti labi norāda uz to, kā lidmašīnai veiksies ierastās ikdienas aviokompānijas darbībās, novērojot tās veiktspēju lidlaukā, sagatavošanās laiku lidojumam un virszemes darbības dažādās lidostās.

Par C Series lidaparātiem
Koncentrējoties uz 100 līdz 150 sēdvietu tirgus segmentu, Bombardier ir izstrādājis C Series lidmašīnu, lai nodrošinātu nesalīdzināmus ekonomiskos ieguvumus pārvadātājiem un radītu jaunas iespējas aviopārvadājumiem ar vienas ejas lidaparātiem.

C Series lidaparātu saime, kas sastāv no CS100 un lielākām CS300 lidmašīnām, simbolizē veiktspējas un tehnoloģijas kombināciju. Rezultāts ir lidmašīnas, kas sniedz nesalīdzināmu veiktspēju un ekonomiskos ieguvumus 100 līdz 150 sēdvietu tirgus segmentā un par 18% mazākas izmaksas uz vienu pasažieri, padarot tās par ideālu kandidātu, lai papildinātu lielākas, šaura korpusa lidmašīnas. Aviokompānijas tagad var veikt lidojumus maršrutos, kas iepriekš nebija rentabli vai pat iespējami.
Papildus labākajiem ietaupījumiem šajā segmentā, C Series lidmašīnās Bombardier būtisku uzsvaru licis uz salona uzlabojumiem, lai pasažieriem nodrošinātu ērtu ceļošanu. C Series lidmašīnās ir plašākas sēdvietas, virs sēdvietām ir izvietoti bagāžas nodalījumi un ir plašāki logi, kas pasažieriem nodrošina augstāku komfortu.

CS100 un CS300 lidmašīnām ir vairāk nekā 99% rezerves daļu saderība, kā arī vienāds pilota tipa reitings. Revolucionārais Pratt & Whitney PurePower® PW1500G dzinējs apvienojumā ar modernizētu aerodinamiku nodrošina mazāku degvielas patēriņu, skaņas un izmešu piesārņojumu, padarot C Series par sabiedrībai draudzīgāko lidmašīnu.

Par Bombardier
Bombardier ir pasaulē vadošais lidmašīnu un vilcienu ražotājs. Raugoties nākotnē, Bombardier attīsta mobilitāti visā pasaulē, atbildot uz prasībām pēc lielākas efektivitātes, ilgtspējas un patīkama transporta. Mūsu transportlīdzekļi, pakalpojumi un darbinieki ir tas, kas padara mūs par globālu līderi transporta nozarē.

Bombardier galvenā biroja ēka atrodas Monreālā, Kanādā. Mūsu akcijas tiek kotētas Toronto fondu biržā, kā arī mēs esam kotēti Dow Jones Sustainability North America indeksā. Fiskālajā gadā, kas noslēdzās 2015.gada 31.decembrī, mēs reģistrējām ienākumus 18,2 miljardu dolāru apmērā. Jaunākā informācija ir pieejama bombardier.com vai tviterī @Bombardier.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43554211sec.