TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air Budapeštā ierīko pilotu kabīnes mācību trenažieri

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air šī gada 13.oktobrī atzīmēja jaunā Wizz Air pilotu kabīnes trenažiera atklāšanu savā mācību centrā Budapeštā.
A320 lidmašīnu ģimenes nekustīgais trenažieris papildina Wizz Air pilnīgi kustīgo trenažieri, lai WIZZ varētu elastīgāk nodrošināt, ka tā lidojumu un salona apkalpes ievēro stingrus treniņu standartus. Turklāt tas sniedz papildu plānošanas iespējas, lai varētu turpināt izpildīt Wizz Air iecerētajai izaugsmei nepieciešamās mācību prasības.
Šis trenažieris, kas ir Airbus lidmašīnas A320 pilotu kabīnes precīza kopija, līdzinās pilnīgam lidojumu trenažierim, tikai bez kustības un ietver augstas kvalitātes vizuālo sistēmu apvienojumā ar rūkoņu un citu skaņu, lai nodrošinātu reālistisku lidojuma vidi. Šī MPS piegādātā iekārta tiks izmantota dažādu A320 ģimenes lidmašīnu pilotu mācību pasākumiem, tostarp tipa kvalifikācijas mācībām, kā arī dažiem stjuartu treniņiem. Tāpat kā pilnīgi kustīgo trenažieri, kas tika ierīkots 2013. gada maijā, arī nekustīgo trenažieri pārzinās Flight Simulation Company (FSC) — nozīmīgākais neatkarīgais Nīderlandes profesionālās sagatavošanas nodrošinātājs, kas ir specializējies apkalpju apmācībā un mācību centru vadībā. Wizz Air vārdā FSC pārvalda visu WIZZ mācību centru. Šis mācību centrs, kas atrodas Budapeštas lidostā, ir viegli sasniedzams vairāk nekā 2 800 Wizz Air darbinieku.
Wizz Air ekspluatācijas direktors Dīderiks Pens sacīja: „Šodien mēs esam sasnieguši vēl kādu nozīmīgu atskaites punktu, kas uzsver Wizz Air mācību, kā arī pilotu un stjuartu pasaules līmeņa standartus. Wizz Air balstās tikai uz visaugstākajiem ekspluatācijas standartiem un sasniedz tos, investējot vismodernākajās jaunajās lidmašīnās un savā klasē labākajās mācību iekārtās, kā arī nodarbinot dažādu jomu labākos speciālistus. Mūsu nekustīgais trenažieris papildina pilnīgi kustīgo trenažieri, ļaujot nodrošināt plašākas mācību iespējas mūsu izcilajiem darbiniekiem. Es vēlos pateikties WIZZ komandai un mūsu sadarbības partneriem par smago darbu, ko viņi ir ieguldījuši šo iekārtu nodošanā ekspluatācijā un WIZZ nākotnē.”
MPS dibinātājs un vadītājs Diks Verburgs sacīja: „Mēs ļoti priecājamies par sadarbību ar Wizz Air. Mēs uzskatām, ka, pievienojot mācību centrā nekustīgo trenažieri, MPS sniegs pozitīvu ieguldījumu Wizz Air nevainojamajā lidojumu drošības reputācijā. Mēs esam gandarīti, ka Wizz Air atzīst MPS trenažieru vērtību un ieguldījumu, ko šīs iekārtas var sniegt, lai nodrošinātu visaugstākā līmeņa apmācību, vienlaikus saglabājot līdzsvaru starp augstu kvalitāti un izmaksu efektivitāti.”

FSC rīkotājdirektors Perijs Rolvinks piebilda: „Šāda attīstība lieliski iederas FSC kopējā apkalpošanas koncepcijā, atrodot individuālus risinājumus mūsu klientiem, no kuriem daudzus mēs apkalpojam jau ievērojamu skaitu gadu. FSC ar prieku turpina sadarbību starp WIZZ un FSC un saskata auglīgu nākotni mūsu labo darba attiecību tālākai paplašināšanai.”


Par Wizz Air
Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 73 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 26 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 450 maršrutos, savienojot 129 galamērķus 38 valstīs. Wizz Air aptuveni 2 800 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par 20 miljonu pasažieru izvēli finanšu gadā, kas beidzās 2016. gada 31. martā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA) Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Nesen viena no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori atzina uzņēmumu par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību.
Par MPS
MPS izstrādā, ražo un apkalpo trenažierus, kas atbilst noteiktam tipam un ir precīzas Boeing B737 un Airbus A320 pilotu kabīnes kopijas. Šie trenažieri pamatojas uz aviācijas mācību organizāciju un lidsabiedrību vajadzībām pēc pieejamām, augstas kvalitātes iekārtām, kas atbilst noteiktām lidmašīnu kategorijām. MPS piegādā savas preces un pakalpojumus pilnvarotām un kvalifikācijas mācību organizācijām, kā arī lielāko lidsabiedrību iekšējām mācību organizācijām visā pasaulē. MPS ir tā uzstādīto Apvienoto aviācijas institūciju (JAA) / Eiropas Aviācijas drošības aģentūras (EASA) un Federālās aviācijas administrācijas (FAA) sertificēto trenažieru bāze visā pasaulē.
Par FSC
Flight Simulation Company B. V. ir neatkarīgs privātuzņēmums, ko 2005. gadā nodibinājusi aviācijas mācību nozarē pieredzējušu speciālistu vadības komanda. FSC galvenokārt nodarbojas ar vispārējām simulācijas mācībām Airbus un Boeing lidmašīnās un piedāvā apmācību gan ar apkalpes nomāšanu, gan bez tās. FSC nomāšanas ar apkalpi darbība ietver plašu mācību programmu klāstu, tostarp pilotu nodrošināšanu un stjuartu apmācību. FSC ekspluatē divpadsmit pilnīgus lidojumu trenažierus Amsterdamas Šipholas lidostā, Budapeštā un, sākot ar 2016. gada oktobri, Menhengladbahā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.40126896sec.