TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Rankas pagastā izveido izlaušanās istabu «Atklāj skolas sarga Aleksandra noslēpumu»

Rankas pagasta jauniešu iniciatīvu centra “B.u.M.s” aktīvisti ir izveidojuši izlaušanās istabu “Atklāj skolas sarga Aleksandra noslēpumu”.

Skolas sargs Aleksandrs pēkšņi pazuda 2008.gadā pēc 25 gadu darba. Aleksandrs ir raksturā noslēgts cilvēks, kas nelaiž sev klāt nevienu. Vienmēr mēdzis darboties pa vakariem, bieži uzturējies savā kabinetā. Viņš ir cilvēks, kas komunicēja tikai ar grāmatām un tikai ar dažiem cilvēkiem. Viņa kolēģi, tāpat kā skolas bērni, no viņa klusībā baidījušies, izdomājot par viņu nežēlīgas leģendas.

Komandas uzdevums ir stundas laikā atklāt Aleksandra noslēpumu - kāpēc viņš ir bijis tāds, kāds ir bijis un kur viņš pazuda.

Vienlaicīgi istabā var uzturēties 2-5 cilvēki.

Izlaušanās istaba ir piemērota jebkuram cilvēkam vecumā no 15 gadiem līdz sirmam vecumam, kas vēlas izmēģināt ko jaunu, interesantu un izaicināt sevi.

Ja līdz šim ierasts, ka izlaušanās istabas jeb tautā dēvētie kvesti vai Escape Room bija pieejamas tikai Rīgā vai citās lielajās pilsētās, tad tagad šāda pastāvīga istaba būs arī Gulbenes novadā. Plānots, ka istabas tematika laiku pa laikam tiks mainīta.

Kā stāsta “B.u.M.s” vadītāja Jana Kalniņa, līdz šim skolas sarga Aleksandra noslēpumu atklāt ir mēģinājuši gan jaunieši, gan ģimenes.

Iespēja apmeklēt Escape Room ir no otrdienas līdz sestdienai, iepriekš piesakoties pie Janas Kalniņas – t. 26634652. Telpa atrodas Gulbenes novada Rankas pagasta Gaujasrēveļos (Rēveļu pamatskola).

 

Projekts "Looking @ Learning", Nr.2014-2-LV02-KA205-000575, tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44303608sec.