TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Akcionāru sapulce piekrīt lidostas Rīga valdes apstiprināšanai

Satiksmes ministrija kā VAS „Starptautiskā lidosta „Rīga”” akcionāra pārstāvis ir devusi piekrišanu padomes lēmumam par lidostas valdes priekšsēdētāja un valdes locekļu ievēlēšanu.

Atbilstoši Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likumam un lidostas statūtiem padome virza apstiprināšanai akcionāru sapulcē padomes apstiprinātās kandidatūras lidostas valdē.

Lidostas „Rīga” valdes priekšsēdētāja amatam padome izvirzīja Armandu Jurjevu, bet valdes locekļa amatiem – Ilonu Līci, Laumu Jenču un Irinu Feļdmani.

Padome lidostas valdes priekšsēdētāja un valdes locekļu amatiem nominēja pārstāvjus atbilstoši Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) rekomendācijām, ņemot vērā kandidātu profesionalitāti, kompetenci un pieredzi.

A. Jurjevam ir vairāk nekā 20 gadu pieredze starptautiskajā biznesa vidē. Sākotnēji starptautisko pieredzi viņš ieguvis, strādājot par Amerikas Savienoto Valstu fonda International Executive Services Corps direktoru. Tāpat bijis IBM Latvijas biroja vadītājs un Telenor Media grupai piederošo uzņēmumu SIA Interinfo Latvija un SIA Baltic Delfi Internet Search direktors. Jurjevs strādājis par Telenor Media grupas projektu vadītāju Maskavā, veicot divu grupas uzņēmumu darbības konsolidāciju. Kopumā uzņēmumā bija nodarbināti apmēram 400 darbinieki. Savukārt Norvēģijā bāzētajā uzņēmumā Telenor Media Holding viņš ieņēma biznesa attīstības menedžera amatu. Šajā uzņēmumā Jurjevs izstrādāja biznesa stratēģiju, ieviešot to septiņos grupas uzņēmumos Baltijas valstīs, Austrumeiropā un NVS.

Vienlaikus Jurjevs aktīvi darbojies dažādās sabiedriskajās organizācijās, kuras veic aktīvu starptautisko sadarbību. Viņš bija Latvijas Noguldījumu garantiju fonda valdes loceklis, Latvijas Nacionālās bibliotēkas atbalsta biedrības valdes loceklis un Rīgas Rīdzenes Rotary kluba prezidents. Šobrīd viņš ir Latvijas Ekonomikas attīstības fonda biedrs un biedrības Latvijas Biznesa eņģeļu tīkls valdes loceklis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46328402sec.