TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Studentus aicina piedalīties «Latvia Tours Traveltech» zinātnisko darbu konkursā

Viena no lielākajām Latvijas tūrisma aģentūrām aicina studentus piedalīties zinātniski pētniecisko darbu konkursā „Latvia Tours Traveltech”. Konkursa mērķis ir sekmēt integrāciju pasaules tūrisma tehnoloģiju attīstībā, kā arī veicināt tehnoloģisko inovāciju izmantošanu tūrisma nozarē.

Konkursā aicināti piedalīties Latvijas Republikas augstākās izglītības mācību iestādēs studējoši studenti, kā arī ikviens Latvijas valstspiederīgais, kurš studē augstākās izglītības mācību iestādē ārpus Latvijas robežām. Dalībnieki var iesniegt idejas, kas palīdzētu uzlabot un pilnveidot tūristu ceļošanas pieredzi, kā arī jaunu tūrisma tehnoloģisko risinājumu izveides stimulēšana un to praktisko pielietošanu tūrisma nozarē un sabiedrībā.

Studenti darbu var izstrādāt gan individuāli, gan komandā: divu līdz trīs dalībnieku sastāvā. Dalībnieks var izvēlēties kādu no „Latvia Tours Traveltech” konkursa organizatoru piedāvātajām tēmām, atbilstoši augstākās izglītības mācību iestāžu prasībām studentu zinātniskajiem darbiem, kas nozīmē, ka konkursanti drīkst izmantot un iesniegt arī savus studiju procesā topošos projektus. Otrajā atlases kārtā jeb konkursa finālā studentiem savas idejas būs jāprezentē klātienē. Prezentāciju vērtēs žūrijas komisija, kuras sastāvā ir “Latvia Tours”, Latvijas Universitātes, Biznesa augstskolas “Turība”,  Vidzemes augstskolas un informācijas tehnoloģiju uzņēmums SQUALIO deleģēti pārstāvji.

“Tehnoloģijas arvien vairāk ienāk mūsu ikdienā, kas liek nemitīgi attīstīties gan uzņēmumiem, gan sabiedrībai kopumā. Arī tūrisma nozare nav izņēmums, piemēram, šobrīd, pateicoties virtuālajai realitātei, ir iespējams attālināti iepazīties ar savu galamērķi. Zinām, ka Latvijā ir spējīgi jaunieši, kas ar savām idejām var palīdzēt attīstīt visu tūrisma nozari un, iespējams, attīstīt arī savu karjeru,” uzsver “Latvia Tours” korporatīvo risinājumu speciālists Jānis Kolomenskis.

Interesenti konkursam var pieteikties līdz šā gada 9. februārim, aizpildot pieteikuma anketu, kas pieejama šeit. Konkursa pirmās vietas ieguvējs saņems dāvanu karti EUR 1000 apmērā no “Latvia Tours”, savukārt otrās un trešās vietas ieguvēji saņems dāvanu kartes attiecīgi EUR 700 un EUR 300 vērtībā. Ceturtās un piektās vietas ieguvēji iegūs pārsteiguma balvas.

Ar konkursa nolikumu ikviens var iepazīties šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44755912sec.