TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Visas Tallink Hotels viesnīcas ir pievienojušās zvaigžņu kategoriju kvalitātes standartam

2017. gada 10. janvārī Tallink City Hotel, Tallink Spa & Conference Hotel un Pirita Spa Hotel viesnīcas Tallinā saņēma oficiālu zvaigžņu kategoriju vērtējumu no Igaunijas Viesnīcu un restorānu asociācijas. Tallink Hotel Riga Latvijā (Rīgā) un Tallink Express Hotel Igaunijā (Tallinā) šim viesnīcu kategoriju standartam pievienojās jau iepriekš.
Tallink City Hotel un Tallink Spa & Conference Hotel viesnīcas tika novērtētas ar 4 zvaigznēm un Pirita Spa Hotel – ar 3 zvaigznēm.
Igaunijas Viesnīcu un restorānu ģenerālmenedžere Maarika Liivamägi atzinīgi novērtēja Tallink Hotels viesnīcu interesi strādāt saskaņā ar viesnīcu pakalpojumu kvalitāti, pievienojoties Hotelstars Union (HSU) zvaigžņu kategoriju vērtējumam. “Gandrīz 23 000 viesnīcas no 16 Eiropas valstīm ir pievienojušās šai sistēmai. Klientiem tā ir apstiprināta kvalitātes zīme un iespēja saņemt atbilstošus trīs, četru vai piecu zvaigžņu novērtētus izmitināšanas pakalpojumus. Igaunijā jau 30 viesnīcas ir pievienojušās šim zvaigžņu kategoriju vērtējumu standartam, un Tallink Grupp ar savām viesnīcām viennozīmīgi pievieno papildu vērtību šim nozīmīgajam sarakstam,” teica Maarika Liivamägi.
OÜ TLG Hotell, kas pārvalda Tallink Hotels viesnīcu ķēdi, valdes priekšsēdētājs Peter Roose uzsvēra, ka līdz šim uzņēmums lielu uzmanību pievērsis tieši tiem vietējiem tirgiem, kur Tallink zīmols ir ļoti labi pazīstams un augstu novērtēts. “Turpmāk mēs vēlamies paplašināt savu uzmanību arī uz tālākiem tirgiem, kas, pateicoties digitālajiem saziņas kanāliem, ir praktiski tikpat tuvu. Oficiālais zvaigžņu kategoriju vērtējuma standarts ir papildu kvalitātes garants tiem klientiem, kas neatpazīst zīmolu. Tieši šī iemesla dēļ mēs nolēmām pievienot arī pārejās trīs mūsu viesnīcas šim standartam,” pauda Roose.
Tallink Hotels ir lielākā viesnīcu ķēde Igaunijā, kas ir bāzēta Igaunijas galvaspilsētā un kas pieder AS Tallink Grupp. Šajā viesnīcu ķēdē ir četras viesnīcas Tallinā un viena Rīgā.
Igaunijas Viesnīcu un restorānu asociācija ir darba devēju reprezentatīva organizācija, kas ir publiska un darbojas pēc brīvprātības un demokrātijas principiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87225008sec.