TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Siguldu un Gaujas Nacionālo parku popularizē Nīderlandē

​Ar dalību starptautiskajā tūrisma gadatirgū „Vakantiebeurs” Utrehtā, Nīderlandē, uzsākta 2017.gada tūrisma izstāžu sezona. Šī gada pavasara sezonā kopā septiņās izstādēs ar dalību nacionālajā stendā tiks pārstāvētas Gaujas Nacionālā parka pašvaldības, izceļot zīmolu „Enter Gauja” un Rīgas–Gaujas reģionu titulā Eiropas gastronomijas reģions 2017.gadā.

„Vakantiebeurs” ir viena no lielākajām tūrisma izstādēm Eiropā, kuras mērķauditorija ir tieši gala patērētājs. Ceļotāji no Nīderlandes ir dabas un aktīvā tūrisma piekritēji, tāpēc Gaujas Nacionālā parka kopējais tūrisma piedāvājums ir īpaši saistošs un ar katru gadu apmeklētāju interese pieaug. Pērn izstādi apmeklēja vairāk nekā 122 tūkstoši apmeklētāju.

Šogad īpaša loma Gaujas Nacionālā parka piedāvājumā piešķirta gastronomiskā tūrisma piedāvājumam, ņemot vērā Rīgas–Gaujas reģiona izcīnīto Eiropas gastronomijas reģiona titulu 2017.gadā koncepta „Ar dabu šķīvī’” ietvaros. Izstāžu apmeklētāji varēs iepazīties ar jau rudenī tapušo „Gardēžu ceļvedi”, kā arī jauno drukāto materiālu – „Gardēžu pasākumu kalendāru".  

Jau iepriekš ziņots, ka Gaujas Nacionālā parka teritorijā esošās pašvaldības – Siguldas, Cēsu, Valmieras, Līgatnes, Amatas, Pārgaujas, Kocēnu, Priekuļu un Inčukalna – kopš 2012.gada īsteno stratēģiju Gaujas Nacionālā parka kā vienota tūrisma galamērķa veicināšanai.

Piedalīšanās tūrisma izstādēs un gadatirgos tiek organizēta sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru un Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Latvija
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Rixwell Segevold Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44336605sec.