TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Latvijas Alus Gada balvas» ceremonijā «Bauskas alus» saņem apbalvojumus

„Latvijas Alus Gada balvas 2016” ceremonijā, kas norisinājās 3. februārī, „Bauskas alus” saņēma vairākus apbalvojumus.  2016. gadā „Bauskas alus” ir laureāts nominācijā Lielākais kāpums eksporta tirgū Mazo alus darītavu grupā. Savukārt „Bauskas alus” ražotais „Tējas sēnes Dr. Kombucha” ieguva apbalvojumu par jauna produkta tehnoloģijas ieviešanu ražošanā. Un atzinību par nozīmīgu Latvijas alus liecību publicitāti 2016. gadā saņēma „Bauskas alus” izdotā Viļņa Auzāna grāmata “Sirds pareizajā pusē” par vecāko alus meistaru Latvijā Kārli Zālīti. Nominācijā „Par mūža ieguldījumu” ieguva „Bauskas alus” galvenā tehnoloģe Māra Sirmā, kas lielāko daļu savu darba mūžu ir veltījusi alus nozarei.

„Esam gandarīti, ka 2016. gadā esam sasnieguši izvirzītās prioritātes, par kurām esam atzinīgi novērtēti „Latvijas Alus Gada balva 2016”ceremonijā. Esmu ļoti pateicīgs savai komandai par neatlaidīgo darbu, sadarbības partneriem par mūsu kopdarbu un uzticīgajiem „Bauskas alus” cienītājiem.
 Arī 2017. gadā plānojam attīstīt eksportu, meklējot jaunus noieta tirgus, un virzīt tirgū jaunus produktus. Pašreiz strādājam pie jaunām alus šķirnēm un dzērieniem, kuri tuvākajā laikā tiks nodoti patērētāju vērtējumam, tiklīdz kā vienosimies ar lielākajām tirdzniecības ķēdēm par tirdzniecības uzsākšanu,„vēsta „Bauskas alus” valdes loceklis Vladimirs Barskovs.
„Bauskas alus” galvenā tehnoloģe Māra Sirmā savas darba gaitas, pēc LLA Pārtikas tehnoloģijas fakultātes beigšanas, 1968. gadā sāk kā tehnologs spirta rūpnīcā Igaunijā. 1972.gadā viņa atgriežas Latvijā. Sākotnēji tehnologa pienākumi tiek pildīti toreiz visiem dzērienu ražotājiem zināmajā starprepublikāniskajā Baltijas uzņēmumā “Orgpiščeprom”, bet kopš 1981.gada Bauskas alus darītavā. Māras Sirmās darba gaitas kopš “Orgpiščeprom” gadiem cieši savijušās ar Latvijas alus patriarhu Kārli Zālīti. Visi lieliskie Bauskas alus produkti ir tapuši tieši Māras Sirmās stingrā uzraudzībā.
Māra Sirmā arī šobrīd aktīvi piedalās „Bauskas alus” produktu izstrādē, sniedzot savu pieredzi un darbu, daloties ar alus brūvēšanas un bezalkoholisko dzērienu ražošanas noslēpumiem un iedvesmojot jaunos speciālistus.
 „Bauskas alus” jau kopš 1981. gada ražo alu pēc sentēvu alus darīšanas tehnoloģijas, kas ļauj saglabāt patērētājiem tik iecienīto alus garšu. Uzņēmums ražo ne tikai alu, bet arī tautā iecienītos bezalkoholiskos iesala dzērienus „Veselība”, „Porteris”, Tējas sēnes dzēriens Dr. Kombucha” un dabīgi raudzētu kvasu.  

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73130393sec.