TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Ventspils tūrisma piedāvājumu prezentēs Igaunijas izstādē «Tourest 2017»

No 10. līdz 12. februārim Igaunijas galvaspilsētā Tallinā notiks starptautiskā tūrisma izstāde „Tourest 2107”, kur Latvijas nacionālajā stendā strādās arī Ventspils Tūrisma informācijas centra pārstāve.
Kā liecina statistikas dati, no visiem Ventspilī nakšņojušajiem ārvalstu tūristiem igauņi ir trešajā vietā pēc lietuviešiem un vāciešiem. Desmit gadu laikā Ventspils naktsmītnēs nakšņotāju skaits no Igaunijas pieaudzis gandrīz astoņas reizes.
Jau daudzus gadus Igaunijas iedzīvotāji informāciju par Ventspili saņem savā dzimtajā valodā bukleta veidā. Tūrisma sezonas laikā informācija par Ventspilī notiekošajiem pasākumiem tiek izvietota portāla Delfi igauņu versijā (www.delfi.ee), informācija igauņu valodā pieejama arī www.visitventspils.com. Bet divas reizes gadā Igaunijas lielākā laikraksta Postimees lasītāji saņem Ventspils tūrisma avīzi.
Dalība starptautiskajās tūrisma izstādēs tiek nodrošināta saskaņā ar Ventspils pilsētas domes un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras 2016. gada 11. jūlijā noslēgto līgumu Nr.SKV-TL-2016/25 par atbalsta saņemšanu. Projekta “Latvijas starptautiskās konkurētspējas veicināšana tūrismā” ietvaros Ventspils pilsētas tūrisma piedāvājums tiks prezentēts Igaunijas iedzīvotājiem, tūroperatoriem, tūrisma aģentūrām, gidiem, plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem u.c. veida apmeklētājiem.
Saskaņā ar atbalsta nosacījumiem, Ventspils pilsētas dome var saņemt atbalsta finansējumu līdzdalībai starptautiskajās konferencēs, tūrisma izstādēs (nacionālajos tūrisma stendos starptautiskās tūrisma izstādēs) un gadatirgos, periodiski iesniedzot Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā nepieciešamos dokumentus.

Plānotais Projekta īstenošanas termiņš ir no 11.07.2016. līdz 31.12.2023.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38738489sec.