TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Aicina pieteikties Ventspils gidu kursiem

Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centrs aicina interesentus pieteikties Ventspils gidu kursiem, kas notiks šā gada martā un aprīlī Ventspils Bibliotēkas telpās (Akmeņu iela 2). Tiek aicināti pieteikties jau esošie Ventspils gidi uz resertifikāciju un jaunie interesenti, kas vēlas kļūt par Ventspils pilsētas gidiem.

Kursu mērķis ir sniegt gidiem, kuri vēlas strādāt Ventspils administratīvajā teritorijā, vispusīgu un precīzu informāciju par Ventspili kā populāru tūrisma galamērķi, iepazīstināt ar pilsētas vēsturi un mūsdienu attīstību, tās tūrisma objektiem un apskates vietām. Tieši tādēļ lektoru vidū ir ne tikai tūrisma profesionāļi, bet arī Ventspils pašvaldības pārstāvji.

Sarunā ar Ventspils pilsētas domes vadību Ventspils gidi varēs, iepazīties ar pilsētas attīstības plāniem un jau realizētajiem darbiem. Vairāku mācību ekskursiju laikā paredzēts iepazīties ar arhitektūru un pilsētbūvniecības vēsturi, ar jaunajiem sporta un bērnu spēļu laukumiem, Livonijas ordeņa pils vēsturi un ekspozīcijām, Olimpiskā centra „Ventspils” objektiem. Lai iepazīstinātu gidus ar industriālās Ventspils piedāvājumu un attīstību, paredzētas ekskursijas uz vairākiem Ventspils uzņēmumiem.

Ventspils pilsētas dome šādus kursus organizē jau sesto reizi, kopš 2002. gada, lai veicinātu tūrisma pakalpojuma kvalitāti un piesaistītu arvien vairāk tūristu Ventspils pilsētai.

Gidu kursus plānots sākt no 6.marta un, tās norisināsies darba dienas vakaros no 17:00 – 20:00. Lekciju laiki un tēmas tiks precizētas. Pēc kursu noklausīšanās dalībnieki iegūs Ventspils gida sertifikātu.

Pieteikties Ventspils gidu kursiem var, iesūtot CV uz e-pastu [email protected] līdz šī gada 1.martam. Kursu cena 25 EUR/personai.
Dalības maksu var iemaksāt Ventspils Tūrisma informācijas centrā (Dārza ielā 6, Ventspilī) kasē līdz šī gada 1. martam.
Informācija uzziņām tel. 63622263, e-pastu [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.484658sec.