TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Alūksnes novada pašvaldība diskutē ar novada tūrisma uzņēmējiem

16. februārī, Alūksnes novada pašvaldība uz tikšanos par tūrisma nozares attīstības tendencēm un sadarbības iespējām aicināja novada tūrisma uzņēmējus.

Pašvaldību diskusijā pārstāvēja domes priekšsēdētājs Arturs Dukulis un viņa vietnieki Aivars Fomins un Dzintars Adlers, izpilddirektore Janīna Čugunova, Plānošanas un attīstības nodaļas vadītāja Arita Prižavoite, Kultūras un sporta nodaļas vadītāja Sanita Eglīte, Īpašumu nodaļas vadītājs Ingus Berkulis, kā arī tūrisma informācijas centra speciālisti. Tikšanās sākumā pašvaldības pārstāvji tūrisma jomā strādājošos iepazīstināja ar nākotnes iecerēm nozares attīstībā novadā, kā arī ar projektiem, kuri jau tiek īstenoti, un tiem, kuri vēl ir sagatavošanas stadijā, taču, to īstenošanu plānots uzsākt tuvākajā laikā.

Aktīvas diskusijas raisījās sakarā ar multifunkcionālās servisa ēkas Pilssalā nomas telpu pielietojumu. Tāpat aktīvi tika diskutēts arī jautājumā par pārvietojamo tirdzniecības kiosku nepieciešamību un veselības veicināšanas pakalpojumu centra atrašanās vietu.

Attīstot tūrisma nozari, kā vienu no svarīgākajiem novada ekonomiskajiem dzinējspēkiem gan uzņēmēji, gan pašvaldība minēja nepieciešamību paplašināt tūrisma informācijas centru, pie šī jautājuma veidojās diskusija arī par paša centra potenciāli labāko atrašanās vietu. Pārrunāti tika arī citi jautājumi, tai skaitā par tūrisma reklāmu un savstarpējo komunikāciju.

Puses tikšanās reizē vienojās, ka šādas tikšanās nepieciešamas biežāk, tādēļ nākamā tikšanās starp pašvaldības speciālistiem un novada tūrisma nozares uzņēmējiem plānota aprīlī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40120888sec.