TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air Holdings Plc paziņo par ekspluatācijas direktora Dīderika Pena paaugstināšanu amatā

Wizz Air Holdings Plc (turpmāk — Wizz Air un uzņēmums), kas ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, paziņo par ekspluatācijas direktora Dīderika Pena paaugstināšanu par izpildviceprezidentu un ekspluatācijas direktoru no 2017. gada 1. aprīļa.

Dīderiks Pens sāka strādāt Wizz Air 2013. gada janvārī par ekspluatācijas direktoru. Viņa vadībā ekspluatācijas komanda lidsabiedrībai nodrošina savā klasē labāko, kā arī lētāko un drošāko ekspluatāciju. Wizz Air turpina sasniegt sava Airbus lidmašīnu A320 and A321 parka, kas ir viens no jaunākajiem lidmašīnu parkiem Eiropā, augstāko izmantojumu nozarē, kas pārsniedz 12 stundu dienā, kā arī vienus no zemākajiem atcelšanas rādītājiem nozarē. Jaunajā amatā, kas ir jāieņem uzņēmuma galvenajā mītnē Budapeštā un atrodas tiešā uzņēmuma vadītāja pakļautībā, ir jāpiedalās uzņēmuma izpildvadības grupas darbā, kā arī jāvada uzņēmuma lidojumu vadītāja un vairāku citu funkciju vadītāju darbs.

Uzņēmuma vadītājs Jožefs Vāradi komentēja:

„Mēs ar prieku informējam par Dīderika Pena paaugstināšanu par izpildviceprezidentu un ekspluatācijas direktoru. Pēdējo četru gadu laikā Dīderikam ir bijusi svarīga loma uzņēmuma ievērojamās izaugsmes un attīstības nodrošināšanā. Viņa paaugstināšana atspoguļo spēcīgas ekspluatācijas komandas nozīmi, lai nodrošinātu caurlaidspējas pieaugumu par 20 % kārtējā finanšu gadā un bāzu darbības paplašināšanu 28 pilsētās 15 valstīs 2017. gadā, vienlaikus saglabājot savā klasē labāko izmantojumu un lidojumu drošumu. Mēs ceram uz Dīderika ilgstošu un vērtīgu ieguldījumu uzņēmumā izpildviceprezidenta un ekspluatācijas direktora amatā.”

Par Wizz Air
Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 79 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 28 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 500 maršrutos, savienojot 138 galamērķus 40 valstīs. Wizz Air aptuveni 3 000 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par 23 miljonu pasažieru izvēli 2016. gadā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Nesen viena no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori atzina uzņēmumu par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību, kas ir viens no vadošajiem aviācijas žurnāliem un Aviācijas centra (CAPA)vadošais un neatkarīgais tirgus izpētes sniedzējs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38462615sec.