TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Daugavpilī notiks pirmā starptautiskā tūrisma kontaktbirža «Daugavpils – daudzveidīgs tūrisma galamērķis»

2017. gada 22. - 23. martā Daugavpilī notiks pirmā starptautiskā tūrisma kontaktbirža „Daugavpils – daudzveidīgs tūrisma galamērķis”, kurā piedalīties 48 Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Baltkrievijas un Krievijas tūrisma aģenti un operatori, kā arī masu saziņas līdzekļu pārstāvji.
Pirmajā dienā pasākuma dalībnieki pulcēsies Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā, kur viņus uzrunās Daugavpils pilsētas domes vadība un Latvijas investīciju un attīstības aģentūras Tūrisma departamenta direktore Inese Šīrava. Tiks piedāvāta Daugavpils pilsētas prezentācija un video stāsts par tūrisma objektiem. Pēc tam viesi dosies klātienē iepazīties ar Daugavpils pilsētas tūrisma objektiem. Pasākuma laikā viņiem būs iespēja iepazīties ar Daugavpils Marka Rotko mākslas centra, Daugavpils cietokšņa, Latgales zoodārza, Zinātkāres centra “Zinoo”, Daugavpils Olimpiskā centra, Skrošu rūpnīcas un Daugavpils māla mākslas centra piedāvājumu. Pēc tam norisināsies pircēju - pārdevēju (B2B) sarunas ar Daugavpils tūrisma nozares pārstāvjiem. Tajās piedalīsies Daugavpils novadpētniecības un mākslas muzejs, kas sadarbībā ar Māla mākslas centra un Tautas lietišķās studijas “Klūga” meistariem būs sarūpējis keramikas un klūdziņu pinumu izstādi, Marka Rotko mākslas centrs, muzejs “Ebreji Daugavpilī un Latgalē”, Latgales zoodārzs, Zinātkāres centrs “Zinoo”, Sikspārņu centrs, Skrošu rūpnīca, laivu noma “Mučas”, sporta klubs “Beibuks”.  Dalību pieteikušās arī Daugavpils tūristu mītnes, restorāni, tūrisma aģentūras, kā arī Daugavpils novada tūrisma komersanti.
Savukārt kontaktbiržas otrajā dienā būs iespēja apmeklēt Šmakovkas muzeju un  Daugavpils jaunās tūristu mītnes, kā  arī iepazīties ar Latgales tūrisma objektiem: Naujenes novadpētniecības muzeju, Slutišķu  vecticībnieku lauku sētu, Starptautisko kulinārā mantojuma centru Krāslavā, Krāslavas pili un parku, Krāslavas Romas katoļu baznīcu un Andrupenes lauku sētu Dagdas novadā.  
Starptautiskās tūrisma kontaktbiržas mērķis ir veicināt pilsētas kā tūrisma galamērķa atpazīstamību, tūristu plūsmas pieaugumu, palielinot to skaitu tieši tūristu grupu segmentā, kā arī abpusēji izdevīgu sadarbību ar uzaicinātajiem tūrisma nozares pārstāvjiem. Savukārt Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra vēlas iegūt jaunus sadarbības partnerus un veicināt sadarbību tūrisma produktu virzīšanai iekšzemes un ārvalstu tirgos.   

Starptautisko tūrisma kontaktbiržu rīko Daugavpils pilsētas dome sadarbībā ar Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūru un Latvijas Attīstības un investīciju aģentūras atbalstu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 19.04.2024 Pavasara pārgājiens Bērzpilī Balvu TIC
21.aprīlī 10:00 aicinām doties aptuveni 14 km garā pārgājienā Bērzpils pagastā, ko vadīs vietējā gide Anna Kriviša. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.56807423sec.