TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic «Atvērtās durvis» topošajiem stjuartiem Igaunijā

Latvijas lidsabiedrība airBaltic šī gada 11.aprīlī Igaunijā, Tallink City Hotel rīko „atvērto durvju” iniciatīvu jauniem profesionāļiem, kuri vēlas kļūt par daļu no lidsabiedrības attīstības biznesa plāna Horizon 2021.

airBaltic vecākā viceprezidente personālvadības jautājumos Daiga Ērgle: „2017. gads jau ir ļoti aizraujošs gads– mūsu maršruta karte ir papildināta ar vismaz 13 jauniem galamērķiem, kas garantē labākus savienojumus visā Baltijā, mūsu flotei pievienojušās pasaulē modernākās lidmašīnas Bombardier CS300 un mēs apkalpojam aizvien vairāk klientu. Protams, ka mēs meklējam jaunus talantus, kas vēlas pievienoties šai strauji augošajai attīstībai.”

airBaltic „atvērto durvju” iniciatīva ir paredzēta jauniem profesionāļiem, kuri vēlas pievienoties lidsabiedrības godalgotajai stjuartu komandai. Šī projekta kandidātiem pirms pasākuma apmeklējuma nav jāaizpilda pieteikuma veidlapa, bet tikai jāpaņem līdzi savs CV, personu apliecinošs dokuments un jāierodas uz atlasi. Lai iegūtu papildu informāciju, kandidāti ir laipni aicināti apmeklēt airBaltic darba piedāvājumu mājas lapu: http://recruite.airbaltic.com/.

airBaltic ir nostiprinājusi savu pozīciju Igaunijā, piedāvājot tiešos lidojumus no Tallinas uz Parīzi, Berlīni, Vīni, Amsterdamu, Rīgu un Viļņu. airBaltic Horizon 2021 biznesa plāns paredz nākamajos piecos gados pārvaldīt 11 tiešos maršrutus no Tallinas un Viļņas apvienojumā ar ērtu pārsēšanos Rīgā.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.


Par airBaltic īsumā:
airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 26 lidmašīnas: trīs Bombardier CS300, 11 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē, savukārt 2014. un 2015.gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12801695sec.