TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Norisināsies starptautiska Baltijas jūras piekrastes tūrisma konference

Nozares profesionāļus un interesentus aicina uz starptautisku Baltijas jūras piekrastes tūrisma konferenci.

Lai diskutētu par Baltijas jūras piekrastes attīstību un radītu jaunus un demokrātiskus tūrisma attīstības priekšlikumus, šā gada 27. aprīlī Jūrmalā ar turpinājumu 28. aprīlī Saulkrastos un Carnikavā tiek rīkota starptautiska Baltijas jūras piekrastes tūrisma konference.

Konferencē diskutēs par Latvijas jūras piekrastes plānojumu, informēs par Latvijas un Igaunijas piekrastes tūrisma attīstības stratēģisko redzējumu, tendencēm pārgājienu maršrutos un to plānošanā Eiropā, kā arī klātesošus iepazīstinās ar Igaunijas un Zviedrijas pieredzi, veidojot garu pārgājienu maršrutus.

Uzmanība tiks veltīta arī jaunajam Igaunijas un Latvijas projektam "Kājāmgājēju maršruts gar Baltijas jūras piekrasti Latvijā un Igaunijā". Saskaņā ar projekta iecerēm 2017.-2020. gadam tiks veidots vairāk nekā 1000 km garš maršruts gar Baltijas jūras mūsu piekrasti, kas iekļausies Eiropas kājāmgājēju maršrutu tīklā E9.

Konferences otrajā dienā ir paredzēts gūt praktisku pieredzi, dabā apsekojot Saulkrastu Balto kāpu un jūras piekrasti vides un tūrisma ekspertu pavadībā.

Lektoru vidū būs Latvijas, Zviedrijas, Dānijas un Igaunijas tūrisma nozares profesionāļi, kā arī Latvijas un Igaunijas valsts un pašvaldību pārstāvji.

Konference sāksies 27. aprīlī Jūrmalā, Majoros. Konferences turpinājums notiks 28. aprīlī Saulkrastos, kur plānota pastaiga pa Balto kāpu, un Carnikavā. Konferences dalībniekam, kuri to būs norādījuši pieteikumā, maršrutā Jūrmala – Saulkrasti – Carnikava tiks nodrošināts transports.

Uz konferenci ir aicinātas piekrastes teritorijas pašvaldības, uzņēmēji un iedzīvotāji, valsts un pašvaldības iestādes, tūrisma profesionāļi un entuziasti.  Dalībnieku daudzveidība rosinās viedokļu apmaiņu, interesantas un daudzpusīgas diskusijas un dalīšanos ar vērtīgu profesionālu pieredzi.

Piedalīšanās konferencē ir bez maksas. 

Konferences programma un pieteikšanās: http://ej.uz/a198

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.80082202sec.