TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Jaunu darba sezonu sācis Dabas aizsardzības pārvaldes paspārnē esošais Ķemeru Nacionālā parka Informācijas centrs

Aprīlī jaunu darba sezonu sācis Dabas aizsardzības pārvaldes (DAP) paspārnē esošais Ķemeru Nacionālā parka (ĶNP) Informācijas centrs.

Informācijas centrā iespējams saņemt ieteikumus par apskates objektiem un tūrisma pakalpojumiem ĶNP teritorijā, kartes, bukletus un dažādus informācijas materiālus, kā arī informāciju par dabas izglītības aktivitātēm, pasākumiem u.tml.

Paredzēts, ka centrs šogad darbu turpinās līdz pat oktobra beigām, tādējādi uzlabojot informācijas pieejamību vislielākajā apmeklētāju pieplūduma laika periodā. Darba laiks: no trešdienas līdz svētdienai (ieskaitot) no plkst. 11.00 līdz 16.00, sestdienās līdz 17.00.

Pirmdienās, otrdienās informāciju par atpūtas iespējām ĶNP, tāpat kā iepriekš, varēs saņemt DAP Pierīgas reģionālās administrācijas telpās, kas atrodas blakus Informācijas centram, kā arī zvanot pa tālruni 67730078 vai 26424972. Informāciju var iegūt arī DAP tīmekļa vietnes sadaļā "Ķemeru nacionālais parks - Pakalpojumi", mobilajā lietotnē Dabas tūrisms, kā arī ĶNP fonda tīmekļa vietnē.

ĶNP tūrisma kartes pieejamas arī vairāk nekā 10 vietās ĶNP teritorijā un tuvākajā apkārtnē – kafejnīcās, veikalos, pie tūrisma uzņēmējiem, kā arī Jūrmalas un Tukuma informācijas centros.

Būtiski gan atcerēties, ka visi šobrīd pieejamie DAP pārziņā esošie ĶNP infrastruktūras objekti – laipas, skatu torņi, takas utt. – apmeklētājiem ir pieejami jebkurā gada un diennakts laikā, neatkarīgi no biroja un informācijas centra darba laikiem!
 
 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.34323192sec.