TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Uzsākti pasaulē pirmie čarterlidojumi ar CS300

Latvijas lidsabiedrība airBaltic un tūroperators Tez Tour Latvija kopā uzsāk pasaulē pirmos čarterlidojumus ar Bombardier CS300 lidmašīnu. Vasaras sezonā čarterlidojumi savienos Rīgu ar Antāliju, Heraklionu, Burgasu un Rimini. airBaltic uz saulainajām pilsētām lidojumus veiks vairākas reizes nedēļā.  

Tūroperatora Tez Tour Latvija valdes priekšsēdētājs Konstantīns Paļgovs skaidro: “Mums 2017. gada vasaras sezonā ir plānoti vairāk nekā 200 lidojumi no Rīgas uz Itāliju, Grieķiju, Turciju un Bulgāriju ar moderno Bombardier CS300 lidmašīnu. Visi mūsu čarterlidojumi tiks veikti tieši ar šo airBaltic jaunāko un komfortablāko lidmašīnu. Es jau vairākas reizes esmu lidojis ar to, un kā pasažieris varu apliecināt, ka lielais un plašais salons, ērtie krēsli un attālums starp krēslu rindām, kā arī jaukais apgaismojums un informatīvie ekrāni, kuros skatāma informācija par lidojuma gaitu, padara to vieglu un patīkamu. Mūsu izvēli par labu airBaltic Bombardier CS300 lidmašīnām noteica arī to efektīvais degvielas patēriņš, kas, salīdzinājumā ar vairumu šīs klases lidmašīnu, ir ievērojami mazāks. Tas nozīmē, ka arī ceļojumu gala cena būs konkurētspējīgāka. Īpaši tas izpaudīsies tālo galamērķu lidojumos.”

Martins Gauss, airBaltic izpilddirektors uzsver: “Pateicoties Tez Tour Latvija un airBaltic ilggadējai un veiksmīgajai sadarbībai, Baltijas valstu iedzīvotāji ik gadu var izmantot tiešo čarterlidojumu priekšrocības no Rīgas uz populāriem brīvdienu galamērķiem.”

Kā jau ziņots iepriekš, šogad airBaltic maršrutu kartei no Rīgas pievienojusi Abū Dabī (AAE), Ženēvu (Šveicē), Aberdīnu (Lielbritānijā), Stavangeru (Norvēģijā), Gēteborgu (Zviedrijā), Tamperi (Somijā), Katāniju (Itālijā), Madridi (Spānijā), Odesu (Ukrainā), Kazaņu (Krievijā), Liepāju (Latvijā) un papildus tam ieviesusi divus jaunus maršrutus no Viļņas uz Parīzi (Francijā) un Minheni (Vācijā). Pilns airBaltic piedāvāto lidojumu saraksts pieejams uzņēmuma mājaslapā https://www.airbaltic.com/lv-LV/campaign/saulainie-galamerki .

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

airBaltic fotogrāfijas: http://www.airbaltic.com/public/downloads.html
Par airBaltic īsumā:
airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 26 lidmašīnas: trīs Bombardier CS300, 11 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē, savukārt 2014. un 2015.gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

Par Tez Tour Latvija īsumā:
TEZ TOUR ir vadošais Latvijas tūrisma operators, kas organizē ceļojumus uz dažādām pasaules valstīm. TEZ TOUR organizē ceļojumus no Latvijas uz Itālijas, Austrijas, Francijas, Spānijas, Andoras, Grieķijas, Turcijas, Bulgārijas, Ēģiptes, Kipras, AAE, Taizemes, Karību salu, Maldīvu salu un Šrilankas kūrortiem. Pēc aģentūras BNS rīcībā esošajiem datiem tūroperators TEZ TOUR ir līderis Latvijas tūrisma tirgū. Tūrisma industrijas pārstāvju ikgadējā tradicionālajā balsojumā kompānija TEZ TOUR Latvija tika nosaukta par labāko uzņēmumu nominācijā "Uzņēmējs tūrisma aģentūru un tūroperatoru biznesā 2015". Kompānija TEZ TOUR Latvija 2016. gadā atvēra savu Latvijā pirmo pārdošanas biroju privātpersonu apkalpošanai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76514387sec.