TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Oficiāli nodibināta Ogres Tūrisma uzņēmēju biedrība

Ir saņemts apstiprinājums no Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra par jaundibinātās Ogres Tūrisma uzņēmēju biedrības oficiālo statusu, informē biedrības valdes priekšsēdētājs Gints Sīviņš.

"Jau pavisam drīz būsim beiguši darbu pie datu bāzes izveidošanas, kurā tiks apkopotas tās problēmas, kas kopā ar pašvaldību būtu risināmas neatliekami un nekavējoties. Galvenokārt tas skar infrastruktūru – pirmkārt, piebraucamo ceļu sakārtošanu, lai būtu nodrošināta piekļuve pie tūrisma objektiem, kā arī autostāvvietu izviedošanu," norāda G.Sīviņš.

Ņemot vērā, ka daudzas objektiem pieguļošās teritorijas ir reģistrētas kā pašvaldības īpašums, Ogres Tūrisma uzņēmēju biedrība ir ieplānojusi tikšanos ar Ogres novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieku tautsaimniecības, tūrisma un sporta jautājumos Egilu Helmani, lai izvertētu darba grupas izveidi šo jautājumu risināšanai.

"Šobrīd daudz laika aizņem pašu objektu sakārtošana jaunajai tūrisma sezonai, kas faktiski jau ir sākusies. Vienlaikus ar šo darbu esam  apzinājuši tos objektus, kas tūristiem līdz šim bijuši mazāk zināmi, un kopā ar Ogres Tūrisma informācijas centru plānojam, kā šos objektus jau šogad vispusīgi iekļaut ceļotājiem domātās informācijas apritē," papildina Ogres Tūrisma uzņēmēju biedrības valdes priekšsēdētajs.

Šajā jomā gan esot vēl daudz darāmā, taču atbildīgās amatpersonas pašvaldībā solījušas sekot līdz informācijas kvalitātei un intensitātei. Jau tuvākajā laikā tiks izlemts par Ogres Tūrisma uzņēmēju biedrības locekļu veidotu informatīvo materiālu maketēšanu un izplatīšanu, sniedzot paplašinātu ieskatu Ogres novada tūrisma piedāvājumā.

"Protams, veicam informācijas apmaiņu arī biedrības iekšienē, tieši savstarpējās domu apmaiņa ir ļoti vērtīga, jo katrs mēs savā darbā esam iekrājuši savu specifisko pieredzi, veikuši dažādas inovatīvas darbības, kas ir ļoti interesantas arī citiem uzņēmējiem," komentē G.Sīviņš.

Ogres Tūrisma uzņēmēju biedrības valdes priekšsēdētājs vēl piemetina, ka velosipēds nav jāizdomā no jauna, ja kāds blakus to jau ir paveicis. "Mēs neesam konkurenti, mēs esam partneri. Tieši tā bija vēl viena no biedrības dibināšanas idejām – nevis sasvstarpēji apkarojam viens otru, bet visi kopā darbojamies savas biznesa jomās kopīgā attīstībā. Tikai tā mēs sasniegsim labus rezultātus, ar laiku gūsim līdzekļus vēl citu ideju realizēšanai un kopā izviedosim Ogres novadu par tūristiem un iedzīvotājiem draudzīgu un, galvenais, interesantu un pievicīgu."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56182814sec.