TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Šeremetjevas starptautiskajā lidostā sagaida airBaltic Bombardier CS300 lidmašīnu

Šeremetjevas starptautiskajā lidostā 2017.gada 18.maijā tika sagaidīts Latvijas lidsabiedrības airBaltic Bombardier CS300 lidaparāts, kas pirmo reizi veica komerciālo lidojumu no Rīgas uz Maskavu.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: „Mēs esam patiesi priecīgi, ka Maskavā pirmo reizi ir nosēdies mūsu komerciālais reiss ar pasaulē inovatīvāko un tehnoloģiski progresīvāko lidmašīnu Bombardier CS300. Mūsu flotē jau ir trīs Bombardier CS300 lidmašīnas, kuru veiktspēja pārsniegusi mūsu cerības, un mēs esam gandarīti piedāvāt šo nākamā līmeņa ceļošanas pieredzi arī saviem klientiem, kas ceļo no Rīgas uz Maskavu.”

AS „Šeremetjevas starptautiskā lidosta” komercdarbības ģenerāldirektora vietnieks Deniss Paškovskijs uzsver: „Ilggadēja sadarbība starp Šeremetjevas starptautisko lidostu un lidsabiedrību airBaltic nodrošina pastāvīgu pasažieru plūsmas pieaugumu maršrutā Rīga – Maskava. Jāatzīmē, ka lidsabiedrība nepārtraukti attīstās, palielinot un atjaunojot savu floti, kā arī pilnveidojot pasažieru apkalpošanas kvalitāti. Jaunās paaudzes lidaparāta Bombardier CS300 izmantošanas sākšana ir svarīgs solis šo uzdevumu pildīšanā. Mēs esam pārliecināti, ka šī ērtā, ietilpīgā un videi draudzīgā lidmašīna, kuru nešaubīgi iecienīs arī mūsu pasažieri, padarīs lidojumus starp Rīgu un Maskavas Šeremetjevas lidostu vēl populārākus.”

Jaunajā CS300 lidmašīnā kopumā ir 145 sēdvietas, un tā nodrošina izcilu lidojumu ar tādām priekšrocībām pasažieriem kā lielāki logi, platāki sēdekļi, vairāk vietas rokas bagāžai, pilnveidotas labierīcības un citiem uzlabojumiem. Jaunās lidmašīnas ir arī ievērojami klusākas – to trokšņu līmenis ir līdz pat četrām reizēm mazāks. Turklāt šobrīd tās ir pasaulē videi draudzīgākās komerciālās lidmašīnas, jo CS300 ir pirmais lidaparāts, kura dzīves cikla ietekmes uz vidi deklarācija ir pilnīgi caurskatāma, palīdzot samazināt CO2 un NOX emisijas par attiecīgi 20% un 50%.

Kā ziņots iepriekš, airBaltic ir pirmā lidsabiedrība pasaulē, kas saņem CS300 lidmašīnas. Lidsabiedrība kopumā pasūtījusi 20 CS300 lidaparātus. airBaltic komerciālos lidojumus ar Bombardier CS300 uzsāka 2016.gada 14.decembrī.

airBaltic šobrīd ir trīs CS300 lidmašīnas, kas veic lidojumus tādos iecienītos maršrutos kā Amsterdama, Minhene, Frankfurte, Helsinki, Tallina, Barselona, Roma, Maskava un citos. airBaltic modernizētā flote nodrošinās lidsabiedrības izaugsmi 2017.gadā ar vismaz 13 jauniem maršrutiem un +15% vairāk biļetēm pārdošanā. Lai iepazītos ar pilnu CS300 lidojumu grafiku, apmeklējiet uzņēmuma mājas lapu https://www.airbaltic.com/fleet/cs300/lv/.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

 
Par airBaltic īsumā:
airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 26 lidmašīnas: trīs Bombardier CS300, 11 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē, savukārt 2014. un 2015.gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60768795sec.