TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Liepājā viesojās Latvijas tūrisma aģentūru pārstāvji

No 23. līdz 25.maijam Liepājā viesojās 17 Latvijas Tūrisma aģentūru (turpmāk TA) vadītāji un pārstāvji, lai iepazītu vēl viņiem mazpazīstamās vai nezināmās Liepājas un tās apkārtnes novadu vietas un notikumus, ko turpmāk iekļaut savu klientu brīvdienu, darījuma ceļojumu, pasākumu apmeklējumu un citos maršrutos.
23.maijā viesi izmantoja iespēju ierasties Liepājā ātrāk, atlidojot ar airBaltic piedāvāto iekšzemes reisu Rīga-Liepāja un atzina to par ērtu, kā arī viennozīmīgi saīsinātu nokļūšanu Liepājā, jo ikdienā daļa potenciālo viesu atsakās no kārotās atpūtas Liepājā tieši 3 stundu garā pārbrauciena ar sauszemes transporta līdzekļiem no Rīgas uz Liepāju.
24.maijs, pēc Liepājas Olimpiskā centra Baseina&SPA kompleksa ekskursijas un Karostas daudzveidīgo atpūtas iespēju un apskates vietu iepazīšanas, tika veltīts Liepājas apkārtnes novadu – Grobiņas un Pāvilostas tūrisma pakalpojumu apskatei un izmēģinājumiem. Grobiņa uzņēma tērpta Vikingu ādās. Ceļojumu senajā vēsturē vikingu apmetnes saimnieki noslēdza, viesus izvizinot autentiskās vikingu laivās pa dūmakaino Ālandes upi, savukārt Pāvilostas novada maizes ceptuvē „Ievlejas” sagaidīja zvejniekpuisis un gardi vējainā zvejniekciema apgūšana noslēdzās jūras rotu meistaru darbnīcā. Atgriežoties Liepājā, TA pārstāvji devās pastaigā pa Liepājas vecpilsētu, apskatot Jūgendstila arhitektūru, izgaismotās Liepājas himnas tēlu skulptūras, Lielākās bungas Latvijā, grupas „Līvi” piemiņas vietu „Spoku koks”. Trešdiena noslēdzās, baudot jūras atspirdzinājumu un vērojot saulrietu baltāko un smalkāko smilšu pludmalē Liepājā.
25.maijs tika veltīts Liepājas iepazīšanai. Pie koncertzāles „Lielais dzintars” viesus sagaidīja un kopā ar viņiem devās koncertzāles apskatē Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks. Pēc koncertzāles apskates Liepājas pilsētas mērs lūdza viesus iesaistīties produktīvā diskusijā par iespējām piesaistīt arvien vairāk tūristus Liepājai un kas būtu nepieciešams, lai viesi šeit justos visērtāk un patīkamāk. Diskusija noslēdzās ar vairākām jau pašlaik izpildāmām darbībām sadarbības veicināšanai.
Sv.Trīsvienības katedrāles, „Blue Shock Race” atpūtas centra un Amatnieku kvartāla personāls viesus uzņēma ar milzu entuziasmu. Ikkatrs nākošais apmeklētais uzņēmums TA pārstāvjiem radīja tikai pozitīvas sajūtas, tādējādi nostiprinot apņemšanos ieplānot Liepāju savas tūrisma aģentūras piedāvātajos maršrutos. Pusdienās viesiem piebiedrojās Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks tūrisma un investīciju jautājumos Jurijs Hadarovičs, lai pārrunātu iepriekš darīto tūrisma jomā Liepājā un nākotnē nepieciešamo sadarbību viesu piesaistei Liepājai.
Šīs vizītes norisē tika iesaistīts liels uzņēmēju skaits, lai viesiem parādītu to, ka pat ar 2 dienām vairs nepietiek, lai apskatītu Liepāju un izmantotu tās piedāvātās atpūtas iespējas, bet arī šī bija tikai 1/3 daļa no visa, ko Liepāja un tās apkārtnes novadi var piedāvāt, tādēļ arī turpmāk Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs, sadarbībā ar Liepājas un tās apkārtnes novadu Tūrisma informācijas centriem un uzņēmējiem organizēs Liepājas iepazīšanas vizītes, tādējādi palīdzot tūrisma aģentūrām ieplānot Liepāju.
Viesu atsauksmes pēc vizītes:
„BRAVO #liepajatravel par izcilu programmu un fantastisku tūrisma operatoru un aģentu kompāniju! Jaunas idejas jaunām programmām un gatavībā tūrisma sezonas startam! Lielais prieks, ka Liepāja ir pilsēta, kur tūrisms ir prioritāte ne tikai uz papīra, bet dzīvē. Bieži nav nācies redzēt domes augstākās amatpersonas piedalāmies un iedziļināmies tūrisma attīstībā pilsētā! Ir ko pamācīties..” Ēriks Lingebērziņš, SIA Balticvision Riga
„Gribu paslavēt brauciena programmas saturu par daudzveidību, dažādību. Kā pluss bija tas, ka brauciens bija garāks pa 1 dienu - tas kaut nedaudz ļāva iejusties liepājnieku dzīvē. Noderīgs man bija pilnīgi viss, nevienu objektu iepriekš nebiju apskatījusi. Taču, ja jāizvērtē, tad personīgi man vislietderīgākais bija kopumā gūtie iespaidi par brīvā laika pavadīšanas iespējām un sapratne ka Liepāja šķiet var piedāvāt pilnīgi visu. Iepriekš arī nebiju saskārusies ar to, ka Tūrisma informācijas birojs spēj dot tik daudz informācijas un idejas. Te gan jāsaka arī paldies pašai pilsētai, jo apskates vietu, brīvā laikā pavadīšanas iespēju daudzums ir ĻOTI ĻOTI plašs un neatpaliek no galvaspilsētas.” Dace Vēvere, Express Travel / BCD Travel Latvia.
„Milzu paldies par iespēju pabūt Liepājā un iepazīties ar jauniem vai neredzētiem pakalpojumiem un vietām! Programma lieliski sagatavota! Nogurums liek par sevi manīt, bet tas tikai labi - programma piesātināta, un lieki laiku netērējām, maksimāli iepazināmies ar Liepāju. Kolēģiem jau esmu izstāstījusi par to, cik Liepājā viss forši, piedāvājumi gatavi, lecam nu vasarā!” Madara Brūvere, Estravel Latvia - AS Estravel branch in Latvia.
„Jāatzīst, ka JAU plānoju Liepāju! Milzīgs paldies par sirsnīgo uzņemšanu, pārdomāto programmu un vērtīgo informāciju! Lai Jūsu uzņēmība neapsīkst!” Vineta Kaļva, Remiro Travel
Visi viesi atzīst, ka apmeklētie Liepājas tūrisma uzņēmēji un apskates vietu personāls ir ļoti viesmīlīgi. TA pārstāvji bija pārsteigti cik viegli ir veicināt jaunu sadarbību ar iepriekš svešiem tūrisma pakalpojuma sniedzējiem.
Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs saka milzu paldies aviosabiedrībai airBaltic, tūrisma aģentūrai „Ap Sauli”, Europe City Amrita Hotel, Liepājas Olimpiskajam centram, Karostas glābšanas biedrībai, atpūtas centram „BB Wakepark”, piedzīvojumu parkam „Tarzāns”, Grobiņas tūrisma informācijas centram un aktīvā tūrisma centram „Kuršu vikingu apmetne”, atpūtas kompleksam „Jura Staļļi”, maizes ceptuvei un senlietu krātuvei „Ievlejas”, Pāvilostas tūrisma informācijas centram, „Jūras rotu” meistariem, pludmales kafejnīcai „Red Sun Buffet”, koncertzālei „Lielais dzintars”, dizaina viesnīcai „Promenade Hotel”, kafejnīcai „Roma Cafe”, atpūtas centram „Libava”, atpūtas centram „Blue Shock Race”, viesnīcai „Superrior Class Hotel Līva” un restorānam „Upe”, Sv.Trīssvienības katedrālei, Amatnieku namam, viesnīcai „Kolumbs”. Paldies radošajai telpai un kafejnīcai „Ideju bode” par viesu pavadīšanu mājup pēc lieliska ceļojuma noslēguma garšu pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63974619sec.