TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air pasūta vēl desmit Airbus lidmašīnas A321ceo

Wizz Air Holdings Plc (uzņēmums un kopā ar meitasuzņēmumiem — Wizz Air), kas ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, šī gada 21.jūnija paziņoja, ka pasūta vēl desmit Airbus lidmašīnas A321ceo ar IAE International Aero Engines AG dzinējiem V2500 (Airbus līgums). Papildu lidmašīnas pievienosies Wizz Air lidmašīnu parkam 2018. un 2019. gadā un atbalstīs Wizz Air nozīmīgos izaugsmes plānus, uzņēmumam reaģējot uz lielo un augošo pieprasījumu pēc lidojumiem Centrāleiropā un Austrumeiropā.

Pamatojoties uz pašreizējā cenrāža cenām, Airbus S.A.S. un IAE International Aero Engines AG iesniegtā jaunā pasūtījuma vērtība ir aptuveni 1,16 miljardi USD, lai gan Airbus ir piešķīris Wizz Air ievērojamas atlaides no cenrāža cenām. Uzņēmums saglabās elastību, nosakot vislabvēlīgāko lidmašīnu finansēšanas metodi saskaņā ar Airbus līgumu.

Wizz Air ekspluatē Airbus lidmašīnas A321 kopš 2015. gada novembra un pašlaik veic lidojumus ar 19 šī tipa ļoti efektīvajām 230 sēdvietu lidmašīnām, turklāt līdz 2019. gadam lidsabiedrības lidmašīnu parkam pievienosies vēl 22 lidmašīnas A321. Ar A321 Wizz Air sasniedz vienības pašizmaksas ietaupījumu par 10 % salīdzinājumā ar A320, un tas ļauj lidsabiedrībai turpināt ar viszemākajām izmaksām paplašināt savu vērienīgo tīklu Eiropā un ārpus tās un tādējādi arī turpināt piedāvāt viszemākās cenas saviem klientiem. Wizz Air ir viena no visstraujāk augošajām lidsabiedrībām Eiropā ar vienu no vislabākajiem tīrās peļņas rādītājiem, un šīs papildu lidmašīnas kopā ar 110 apstiprinātā pasūtījuma jaunās tehnoloģijas lidmašīnām A321neo, kas jau ir pasūtītas piegādei, sākot no 2019. gada, nodrošinās Wizz Air lidmašīnu parka vairāk nekā divkāršu pieaugumu līdz 2024. gadam, ļaujot lidsabiedrībai saglabāt lielākās zemo izmaksu pārvadātājas pozīcijas Centrāleiropā un Austrumeiropā un samazināt vienības ekspluatācijas izmaksas, lai kļūtu par labāko savā klasē.

Ņemot vērā cenrāža cenas saistību apjomu saskaņā ar Airbus līgumu attiecībā uz uzņēmumu, šis pirkums atbilstīgi Saraksta noteikumiem var veidot „1. klases darījumu”, un tāpēc iesaistīšanās Airbus līgumā var būt atkarīga no Wizz Air akcionāru apstiprinājuma. Šajā sakarā laika gaitā tiks sniegts vēl viens paziņojums.

Uzstājoties preses konferencē Parīzes avioizstādē, Wizz Air vadītājs Jožefs Vāradi komentēja: „Mēs priecājamies Wizz Air lidmašīnu parkam pievienot papildu Airbus lidmašīnas A321. Mūsu līdzšinējās ciešās attiecības ar Airbus turpinās, jo mēs turpinām ieguldīt savas gaisa flotes izaugsmē. Kopš ieviešanas Wizz Air 2015. gada novembrī Airbus A321ceo ir sniegušas ievērojamas izmaksu priekšrocības, un pārveidotais interjers ir uzlabojis mūsu lielisko apkalpošanu salonā. Šodienas pasūtījums kopā ar iepriekšējo 110 ļoti efektīvo A321neo pasūtījumu ļaus Wizz Air no šodienas līdz 2024. gadam saņemt 140 jaunas lidmašīnas, kā arī padarīs par nepārprotamu zemo cenu līderi Centrāleiropā un Austrumeiropā, lai reaģētu uz nozīmīgajām izaugsmes iespējām Centrāleiropā un Austrumeiropā, piedāvājot saviem klientiem viszemākās cenas un iespēju ceļot ar vienu no jaunākajām un efektīvākajām gaisa flotēm Eiropā.”
„Mēs esam gandarīti, ka Wizz Air, kas strādā tikai ar Airbus lidmašīnām, ir atkal apliecinājusi uzticēšanos Airbus. A320 saimes lielākā locekle A321ceo ar nepārspējamām ekspluatācijas izmaksām ir īstā lidmašīna īstajā laikā Wizz Air attīstībai. Tā ļaus uzņēmumam turpināt izaugsmi, vienlaikus piedāvājot pasažieriem pelnīto komfortu, ko var sniegt tikai Airbus,” sacīja Airbus komerclidmašīnu darbības vadītājs klientu apkalpošanā Džons Līhijs.

Wizz Air lidmašīnu parks
Wizz Air lidmašīnu parks pašlaik sastāv no 83 A320 saimes lidmašīnām (64 A320 un 19 A321). Vidējais lidmašīnu vecums 4,4 gadi ir viens no mazākajiem Eiropas lielāko lidsabiedrību vidū. Wizz Air ir pasūtījis Airbus arī 110 jaunas tehnoloģijas lidmašīnas A321neo ar uzlabotām sistēmām un dzinējiem piegādei no 2019. gada.
Par Airbus A321ceo
A321ceo ir A320 saimes lidmašīna ar visgarāko fizelāžu, kas piedāvā vislabākās sēdvietu/jūdžu izmaksas vienejas lidmašīnu vidū, tostarp pasažierietilpību, kas ir salīdzināma ar platkorpusa laineriem. Šīs lidmašīnas ar izstiepto fizelāžu kopējais garums ir 44,51 metrs, kas nodrošina plašu telpu, lai varētu ērti uzņemt 185 ceļotājus vai līdz pat 236 pasažieriem augsta blīvuma iekārtojumā.

Par Wizz Air
Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 83 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 28 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 500 maršrutos, savienojot 141 galamērķi 42 valstīs. Wizz Air aptuveni 3,3000 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, Wizz Air kļūstot par 23.8 miljonu pasažieru izvēli 2017. gada 31.marta beigās. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Nesen viena no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori uzņēmumu atzina par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību, kas ir viens no vadošajiem aviācijas žurnāliem un Aviācijas centra (CAPA)vadošais un neatkarīgais tirgus izpētes sniedzējs.

Par Airbus
Airbus ir aviācijas, kosmosa un saistīto pakalpojumu līderis pasaulē. 2016. gadā tā ieņēmumi sasniedza 67 miljardus EUR un uzņēmumā strādāja 134 tūkstoši darbinieku. Airbus piedāvā visplašāko pasažieru lidmašīnu klāstu no 100 līdz vairāk nekā 600 sēdvietām. Airbus ir arī līderis Eiropā, kas nodrošina uzpildes, kaujas, transporta un izlūkošanas lidmašīnas, kā arī Eiropas galvenais kosmosa uzņēmums un otrais lielākais kosmosa uzņēmums pasaulē. Helikopteru jomā Airbus nodrošina visefektīvākos civilo un militāro rotorplānu risinājumus visā pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11998701sec.