TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Latvijā ražotais produkts saņēmis starptautisku dizaina balvu

A/S “Latvijas balzams” ražotais degvīns “Amber Gold™ Vodka” par godu tā unikālajam iepakojumam šogad ieguvis jau otro dizaina balvu. Nupat saņemta prestižā Red Dot 2017 balva disciplīnā Komunikācijas dizains.  Iepakojuma ideja, kuras autors ir Ēriks Šulcs no dizaina aģentūras “BrandBox”, tapis, iedvesmojoties no Baltijas jūras un dzintara, kas ir arī degvīna “Amber Gold” vadmotīvs.
“Red Dot” balva ir viena no starptautiski pazīstamākajiem un prestižākajiem dizaina apbalvojumiem, kuru organizē Vācijas Ziemeļreinas–Vestfālenes Dizaina centrs. Šogad organizatori disciplīnā Komunikācija dizains saņēma vairāk nekā 8000 pieteikumus no 50 pasaules valstīm. Visus darbus vairāku dienu garumā vērtēja 24 neatkarīgi nozares profesionāļi no visas pasaules.
”Produktu mēs “pērkam arī ar acīm”, tādēļ ir patiess gandarījums, ka Latvijā ražots dzēriens  ir ieguvis šo augsto dizaina nozares novērtējumu.  Katra šāda starptautiska balva veicina arī Latvijas atpazīstamību un paver jaunus eksporta tirgus ražotājiem. “Amber Gold” ir viens no lielākajiem inovatīvajiem jauno produktu projektiem, tāpēc prieks, ka tā dizains, kuru radījusi lieliskā BrandBox komanda, ir starptautiski novērtēts”, komentē Dana Hasana, “Amber Beverage Group” un “Latvijas balzams” komunikācijas vadītāja.
“Balvas noteikti nav mūsu pašmērķis, bet ir patīkami tās saņemt, it īpaši starptautiskas. Tas stiprina mūsu ticību, ka Latvijas dizains attīstās pareizi un ilgtermiņā var kļūt par eksporta preci un vienu no Latvijas vizītkartēm. Labs dizains rodas apvienojot vairākus faktorus, un kopā ar klientu ir izdevies atrast veiksmes formulu” – tā prestižo apbalvojumu komentē “BrandBox”
 “Amber Gold” nosaukums un dizaina galvenais motīvs – dzintars – atspoguļo tā ražošanas tehnoloģiju. Šis ir premiālas kvalitātes degvīns, kuru ražošanas procesā filtrē caur trim dažādiem filtriem – vispirms caur dzintara pavedienu filtru, pēc tam caur dzintara un sudraba mikrogranulām, bet noslēgumā caur zelta diegu filtru. Tas piešķir degvīnam izteikti maigo garšu.
Degvīnam “Amber Gold” izmantotas 0,5, 0,7 un 1 l vienota dizaina stikla pudeles. To virsma ir negluda ar viļņveida faktūru kā dzintara akmenim. Etiķešu formas ir neregulāras, bet krāsas ieturētas dzintara toņos. Sērijas pudelēm izmantoti vienota dizaina metāla korķi etiķešu pamatkrāsā.
Jāpiebilst, ka šī jau ir otrā starptautiskā dizaina balva, kuru “Amber Gold” šogad ieguvis – maijā degvīns saņēmis “Iepakojuma ekselences” balvu. Degvīns ir pieejams Baltijas tirgū, kā arī tas tiek arī eksportēts uz citu valstu tirgiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45190692sec.