TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Santa Maria» garšvielu jauno sortimentu un iepakojumu profesionāļiem atklās izstādē «Riga Food 2017»

Starptautiskajā izstādē "Riga Food 2017" garšvielu ražotājs AS "Santa Maria" restorānu, kafejnīcu vadītājiem, pavāriem un citiem sabiedriskās ēdināšanas jomas profesionāļiem pirmo reizi pilnībā atklās gan no jauna radīto, gan atjaunoto "Foodservice" garšvielu sortimentu, kā arī videi draudzīgāko to kartona iepakojumu. Uzņēmums Latvijas tirgū kopumā ievieš 172 atjaunotus produktus, garšvielu maisījumus bez sāls, kā arī bioloģisko produktu līniju.  

"Tīrai videi un veselīgai pārtikai mūsdienās ir vēl lielāka nozīme kā jebkad agrāk, tādēļ AS "Santa Maria", kā zaļi domājoša uzņēmuma, atjaunotais garšvielu sortiments kļuvis vēl veselīgāks, videi draudzīgāks un ērtāk lietojams. Priecē no vairākiem "Pavāru kluba" dalībniekiem saņemtās pirmās pozitīvās atsauksmes, ka restorānu un citu sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu virtuvēm paredzēto garšvielu sortimentu esam izveidojuši kompaktāku, plastmasas iepakojumu aizstājot ar videi saudzīgākajām un ērtākajām kartona pakām, kā arī tagad sortimentā ir vieglāk orientēties, piemeklējot garšvielas attiecīgiem ēdieniem. Daļai garšvielu esam mainījuši receptūru, kā arī esam pieņēmuši lēmumu Latvijas sortimentā ieviest bioloģisko produktu līniju," stāsta AS "Santa Maria" sabiedriskās ēdināšanas daļas vadītāja Sanda Stalbova.

"Esam uzlabojuši visus produktus, koncentrējoties uz garšu un veselīgāku produktu sastāvu. Tagad mūsu produktos ir mazāk sāls, mazāk cukura un mazāk piedevu, tā iedvesmojot cilvēkus baudīt veselīgākus un gardākus produktus. Ieviešam tirgū arī pilnībā jaunus garšvielu maisījumus bez sāls, lai jūs paši varētu sāli pievienot atbilstoši savai izvēlei un gaumei," rosina Gorans Vidlers (Göran Widler), "Paulig" grupas pasaules virtuves un garšvielu struktūrvienības "Foodservice" tirdzniecības vadītājs.  

Iepakojums ar FSC sertifikāciju

"Santa Maria" profesionāļiem paredzētā "Foodservice" iepakojumu izvēlē pašlaik vēl pieejamas viena litra plastmasas burkas, kā arī viena un divu litru tetrapakas, bet turpmāk to vietā "Santa Maria" izmantos litra tilpuma kartona iepakojumus jeb "Taste Pack". Iepakojumiem, kas paredzēti dažādām produktu kategorijām, ir arī krāsu joslas, kas palīdz ātri atrast vēlamos produktus. Piemēram, zaļā krāsu joslas līnija apzīmē garšaugus, bet dzeltenā garšvielu maisījumus. Uz jaunā iepakojuma ir arī neliels lodziņš, lai varētu redzēt produktu.

Jaunais iepakojums ir ražots no atkārtoti izmantojama materiāla, tam piešķirts FSC sertifikāts, apliecinot, ka iepakojuma ražošanā tiek izmantotas izejvielas, kas izgatavotas, ievērojot atbildīgas mežsaimniecības principus un rūpējoties gan par cilvēkiem, gan par vidi.

"Jaunu produktu veidošana ir aizraujošs un daudzveidīgs process. Mums ir jābūt pietiekami drosmīgiem, lai apvienotu jaunās un klasiskās garšas, strādājot ekonomiski veiksmīgi un ilgtspējīgi. Tieši tāpēc meklējam izcilu garšas buķeti un labākās garšvielas, turklāt izmantojam videi draudzīgus un funkcionālus iepakojumus," skaidro Gorans Vidlers.

Baltijas nozīmīgākā pārtikas nozares notikuma – izstādes "Riga Food 2017" starptautiskā izstāžu centra Ķīpsalā, 1. hallē AS "Santa Maria" stends līdzās "Pavāru kluba" aktivitātēm darbosies līdz 8. septembrim, piedāvājot tikšanos ar uzņēmuma speciālistiem, kā arī ar jaunā sortimenta garšvielu bagātināto ēdienu degustācijas.

"Paulig Group" pasaules virtuves un garšvielu struktūrvienībā pavisam kopā strādā 800 darbinieki 13 valstīs, un mūsu produkti tiek pārdoti 34 valstīs. "Santa Maria" preču zīme piedāvā plašu garšvielu un garšaugu maisījumu izvēli, Tex Mex, BBQ,  Āzijas un  Street Food  koncepciju produkti paredzēti gan mazumtirdzniecības nozarei, gan sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem. Struktūrvienības pārdošanas ieņēmumi 2016. gadā bija 309 miljoni eiro. Ražotņu pārstāvniecības atrodas Zviedrijā Mēlndalā un Igaunijā Sauē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13337708sec.