TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Grantu programmas «Atspēriens» rudens konkursā iesniegti 59 pieteikumi

Rīgas domes grantu programmas „Atspēriens” 2017. gada rudens konkursā iesniegti 59 pieteikumi no esošajiem un topošajiem Rīgas uzņēmējiem. Pieteikumus līdz oktobra vidum izvērtēs konkursa žūrija, labāko biznesa ideju autoriem tiks sniegta iespēja sagatavot profesionālus reklāmas video, kuri tiks nodoti publiskajai balsošanai, lai noteiktu konkursa finālistus.

Kopumā šoruden grantu programmā „Atspēriens” jauno uzņēmēju atbalstam tiks piešķirti vairāk nekā 50 tūkstoši eiro. Labāko ideju autoriem, kurus izvēlēsies konkursa žūrija, būs iespēja izveidot sava produkta vai pakalpojuma reklāmas video. Pretendenti par to tiks informēti līdz oktobra vidum. Finālistu biznesa ideju video prezentācijas tiks nodotas publiskam balsojumam, balsot varēs izmantojot Facebook vai Draugiem.lv kontus vienu reizi dienā. Sabiedrības balsojumā tiks noskaidroti vairāki uzvarētāji, kas grantos katrs saņems līdz 12 tūkstošiem eiro.

Grantu konkurss „Atspēriens” tiek izsludināts divas reizes gadā, lai noskaidrotu ekonomiski dzīvotspējīgākās un inovatīvākās uzņēmējdarbības idejas Rīgā. Grantu programmai „Atspēriens”, atbilstoši nolikumam, var pieteikties privātpersonas vai komersanti, kas reģistrēti Rīgā ne ilgāk kā divus pilnus gadus. Grantu programmas pieteikumus vērtē, atbilstoši iepriekš izstrādātiem kritērijiem – galvenokārt, pēc biznesa idejas ilgtermiņa, dzīvotspējas un oriģinalitātes.

Grantu programmu „Atspēriens” administrē Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments un, kopš 2017. gada augusta, tā tiek īstenota kopā ar sadarbības partneri „Attīstības finanšu institūciju Altum”.

„Atspēriena” aktualitātēm ir iespējams sekot līdzi interneta vietnē: www.atsperiens.lv, sociālajās vietnēs Twitter (@Atsperiens) un Facebook (Grantu programma „Atspēriens”), kā arī „Attīstības finanšu institūcijas Altum” interneta vietnē: www.altum.lv.

Rīgas dome kopš 2009. gada īsteno grantu programmu „Atspēriens”, kuras mērķis ir veicināt mazo un vidējo uzņēmumu attīstību Rīgā. Programmas ietvaros piešķirtais atbalsts palīdz uzņēmējam izveidot infrastruktūru veiksmīgas komercdarbības uzsākšanai. Kopumā no 2009. gada grantu programmā „Atspēriens” atbalstītas 145 uzņēmējdarbības idejas, piešķirot kopējo līdzfinansējumu vairāk nekā 1 200 000 eiro apmērā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.67163801sec.