TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic saņem CAPA gada reģionālās lidsabiedrības apbalvojumu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic saņēmusi CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība. CAPA Aviācijas izcilības balva kopš 2002. gada tiek pasniegta ik gadu, pulcējot profesionāļus no visas pasaules.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: „Ir liels gods, ka CAPA atzinusi airBaltic par gada reģionālo lidsabiedrību. Šis mums ir aizraujošs gads – airBaltic flote tiek modernizēta, maršrutu karte ir papildināta ar 13 jauniem galamērķiem, kā arī mūsu komanda palielinās un arvien vairāk pasažieru izvēlas ceļot ar mums. Labie rezultāti un šis apbalvojums ir rezultāts darbam, ko mūsu komanda veic katru dienu.”

CAPA gada reģionālās lidsabiedrības apbalvojums tiek piešķirts reģionālai lidsabiedrībai, kas visvairāk izcēlusies stratēģijas ziņā, nostiprinājusi sevi kā līderi un demonstrējusi inovācijas reģionālās aviācijas nozarē. Šai balvai netiek izraudzīti tikai reģionālo lidojumu operatori. Tā ir paredzēta, lai sniegtu atzinību mazākām lidsabiedrībām – ar mazāk nekā desmit miljonu pārvadāto pasažieru gadā un kas neveic vai veic vien ierobežotu skaitu garo distanču maršrutu reisus.

2016. gadā airBaltic pabeidza vairākus gadus ilgušu restrukturizāciju, pirmo reizi pēdējo piecu gadu laikā palielināja pārvadāto pasažieru skaitu, nodrošināja kapitāla palielināšanu un privātā investora piesaisti, kļuva par pirmo lidsabiedrību pasaulē, kas sāka lidojumus ar Bombardier CS300 lidmašīnām, un uzrādīja pozitīvus operatīvos rezultātus (EBIT). Tā ir lielākā Baltijas reģionā strādājošā lidsabiedrība, kura veic lidojumus ne tikai no galvenās bāzes Rīgā, bet arī no Viļņas un Tallinas.

CAPA Aviācijas izcilības balva tiek uzskatīta par nozīmīgāko apbalvojumu stratēģiskajai izcilībai aviācijas nozarē. Kandidējošās organizācijas no visas pasaules iesniedz pamatojumu balvas saņemšanai, kas ietver informāciju par uzņēmumu un paveikto pēdējā gada laikā. Sākotnēji apbalvojumi tika pasniegti tikai Tuvajos Austrumos, Āzijas un Klusā okeāna reģionā, bet kopš 2012. gada CAPA ietver visus reģionus.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem, piedāvājot ērtus savienojumus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam airBaltic piedāvā tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Par airBaltic īsumā:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 30 lidmašīnas: septiņas Bombardier CS300, 11 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē, savukārt 2014. un 2015.gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

Fotogrāfijā no kreisās puses:

-          CAPA Aviācijas centra vadītājs Peters Harbisons (Peter Harbison)

-          Latvijas lidsabiedrības airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss)

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.93405294sec.