TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic Training Pilotu akadēmijas pirmo «Atvērto durvju dienu» apmeklējuši vairāk nekā 200 interesenti

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2017. gada 19. decembrī, rīkoja pirmo „Atvērto durvju dienu” kandidātiem, kuri izrādījuši interesi pievienoties jaunajai airBaltic Training Pilotu akadēmijai. Kopumā pasākumu apmeklēja vairāk nekā 200 interesenti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. „Atvērto durvju dienas” ietvaros visiem apmeklētājiem bija iespēja iegūt informāciju par airBaltic Training Pilotu akadēmiju un tās programmu, kā arī konsultēties ar akadēmijas pārstāvjiem.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: „Mēs esam priecīgi redzēt tik lielu interesi no cilvēkiem jau pirmajā pieteikumu pieņemšanas nedēļā. Šī jaunā izglītības programma ir lieliska iespēja visiem, kuri vēlas veidot karjeru aviācijas nozarē, divu gadu laikā kļūstot par pilotiem. airBaltic Training Pilotu akadēmija ir unikāla izglītības programma, kas Baltijas valstīs līdz šim nav bijusi pieejama – mēs piedāvājam augsta līmeņa pilotu apmācības, kas nodrošinās darbu kā airBaltic pilotiem.”

Kā ziņots iepriekš, pieteikšanās process pirmajam akadēmiskajam gadam noslēgsies 2018. gada 8. janvārī. Atlasi izturējušie kandidāti kļūs par lidsabiedrības profesionālās pilotu apmācības programmas studentiem tās pirmajā klasē un pēc tās absolvēšanas, aptuveni divu gadu laikā, kļūs par airBaltic pilotiem. airBalticTraining Pilotu akadēmija plāno sākt pirmo akadēmisko gadu 2018. gada martā ar teorētiskās apmācības kursiem. Sākotnēji airBaltic iecerējusi izglītot 20 pilotus gadā. Papildu informācijas iegūšanai un pieteikuma iesniegšanai aicinām apmeklēt mājaslapu: http://airbaltictraining.com/pilotacademy.

airBaltic nodrošina lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem. No ikviena no šiem galamērķiem airBaltic piedāvā ērtus savienojumus caur Rīgu uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam airBaltic piedāvā arī tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.


Par airBaltic īsumā:
airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 30 lidmašīnas: septiņas Bombardier CS300, 11 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē, savukārt 2014. un 2015.gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

airBaltic struktūrvienība airBalticTraining savā modernajā un īpaši izveidotajā apmācības centrā Rīgā piedāvā plašu aviācijas apmācību pakalpojumu klāstu. Uzņēmums izveidots 2010. gadā un kopš tā laika katru gadu sniedz apmācību aptuveni 3 000 profesionāļu no visas pasaules – vairāk nekā 1 500 pilotiem, gandrīz 1 000 stjuartu un vairākiem simtiem lidostas darbinieku, bagāžas aģentiem, drošības darbiniekiem un citiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.277915sec.