TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic uzsāk sadarbību ar Air Malta

Latvijas lidsabiedrība airBaltic un Maltas nacionālā aviokompānija Air Malta noslēgušas vienošanos par sadarbības lidojumiem. Šīs partnerattiecības ar Air Malta nodrošinās iespēju airBaltic pasažieriem ik dienu sasniegt Maltu caur lidostām Eiropā, kā arī no Maltas doties uz tālākiem galamērķiem. Savukārt Air Malta pasažieriem šī sadarbība piedāvās labāku savienojamību ar Baltijas valstīm un Austrumeiropu.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: „Mēs esam priecīgi sadarboties ar Air Malta, tādējādi vēl vairāk uzlabojot mūsu spēcīgo sadarbības lidsabiedrību tīklu, kas airBaltic klientiem nodrošina ērtu ceļošanu. Jaunā sadarbība uzlabos airBaltic pakalpojumus Maltā un Baltijas valstīs, sniedzot iespēju pasažieriem katru dienu ceļot šajā maršrutā, caur lidostām Vīnē, Minhenē, Briselē, Frankfurtē, Amsterdamā, Londonā, Ženēvā, Cīrihē un citām.”

Air Malta komercdirektors Pols Sīss (Paul Sies) piebilst: „Šī vienošanās ir kārtējais būtiskais Air Malta panākums tās izaugsmes stratēģijā un tīkla paplašināšanā. Mēs strauji maināmies, pārveidojot mūsu biznesa modeli un kļūstot par hibrīda pārvadātāju, vienlaikus strauji palielinot mūsu lidojumu skaitu jau esošajos maršrutos, kā arī atklājot jaunus galamērķus un pievienojot partnerus maršrutu tīklam. Šī vienošanās turpina paplašināt un uzlabot mūsu tīklu, kā arī Air Malta sadarbības partneru klāsts tiek papildināts ar citām līdzīgi domājošām, kvalitatīvām lidsabiedrībām. Gan Air Malta, gan airBaltic pauž līdzvērtīgu attieksmi pret saviem klientiem, un mēs esam priecīgi sadarboties.”

Air Malta lidojumu kods „KM” tiks izmantots tiešajiem lidojumiem no Maltas uz Rīgu, ko veiks airBaltic, kā arī savienojošajiem lidojumiem starp Maltu un Baltijas valstīm. Savukārt airBaltic lidojumu kodu „BT” izmantos reisiem no Rīgas, Viļņas un Tallinas uz Maltu, kā arī uz Katāniju (Itālija), izmantojot citas lidostas.

Air Malta savieno Maltu ar aptuveni 30 lielākajām pilsētām Eiropā, Ziemeļāfrikā un Vidusjūras reģionā. Sadarbojoties ar citām lidsabiedrībām, aviokompānija piedāvā ērtus savienojumus uz vēl vairākiem galamērķiem Ziemeļamerikā un Tuvajos Austrumos.

airBaltic nodrošina lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem. No ikviena no šiem galamērķiem airBaltic piedāvā ērtus savienojumus caur Rīgu uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam airBaltic piedāvā arī tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Par airBaltic īsumā:
airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir punktuālākā lidsabiedrība pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 30 lidmašīnas: septiņas Bombardier CS300, 11 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē, savukārt 2014., 2015. un 2017. gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44796014sec.