TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Jubilejas izstādē «Balttour 2018» vairāk apmeklētāju nekā pērn

4. februārī Ķīpsalā noslēdzās 25 gadu jubilejas izstāde “Balttour 2018”, kas vienuviet pulcēja 860 tūrisma uzņēmumus un to pārstāvjus no 39 pasaules valstīm. Uzzināt dažādu valstu tūrisma iespējas, atklāt jaunus maršrutus, iegādāties ceļojumu sev un ģimenei bija ieradušies vairāk interesentu nekā pērn – kopā 29 630.

Trīs dienu garumā “Balttour 2018” tematiskajā hallē “Atklāj pasauli!” ceļojumu izpārdošana norisinājās pilnā sparā! Apmeklētājiem bija iespēja iepazīt gan kaimiņvalstu Igaunijas un Lietuvas jaunumiem bagāto tūrisma piedāvājumu, gan tālāku un eksotiskāku valstu populārākos tūrisma objektus. Pirmo reizi izstādē piedalījās dalībnieki no Islandes, bet pēc ilgāka pārtraukuma arī no ASV, Bulgārijas un Kipras. “Balttour 2018” varēja atklāt ne vien teju 200 pasaules valstu tūrisma iespējas, bet arī kultūras atšķirības, nacionālos ēdienus, tērpus, pat dziesmas un dejas! Turklāt ceļotgribētāji, paviesojoties Ārlietu ministrijas un VID Muitas pārvaldes stendā, tika informēti arī par drošu ceļošanu un noteikumiem, kurus ievērojot ceļojums noritēs bez raizēm.

Savukārt tematiskajā hallē “Apceļo Latviju!” pirmo reizi Rīgu pārstāvēja “Live Riga” – dāvājot skaistu skatuves noformējumu izstādes atklāšanai un plašajai priekšnesumu programmai, kā arī atraktīvu fotostendu, kas apmeklētājiem bija pieejams visās trīs izstādes dienās. Pilnā krāšņumā sevi prezentēja arī Latvijas novadi – Kurzeme, Zemgale, Latgale un Vidzeme. Stendi bija viens par otru krāšņāki! Pašmāju tūrisma speciālisti pārsteidza ar neskaitāmi daudz jauniem maršrutiem, apskates objektiem, pasākumiem un atraktīviem piedāvājumiem. Gan lieli, gan mazi izstādē varēja iesaistīties dažādās aktivitātēs – piedalīties meistarklasēs, uzspēlēt aizraujošas spēles, pārbaudīt līdzsvaru uz SUP dēļa, piedalīties virtuālajās velo sacensībās un vēl daudz ko citu. Turklāt uz Lielās skatuves visās izstādes dienās varēja baudīt piesātinātu pasākumu programmu!

Iedvesmoties Latvijas un pasaules apceļošanai, uz “Balttour 2018” bija ieradušies 29 630 interesenti, no kuriem vairāk nekā 5,5 tūkstoši bija nozares profesionāļi. Salīdzinot ar pērnā gada izstādi, apmeklētāju skaits ir pieaudzis par 5,8 %.

Paldies visiem “Balttour 2018” dalībniekiem, partneriem un apmeklētājiem! Trīs dienas Ķīpsalā valdīja īsts ceļošanas gars un svētku prieks!

Tiekamies jau nākamgad – no 1. līdz 3. februārim – 26. starptautiskajā tūrisma izstādē-gadatirgū “Balttour 2019”!

Izstādi-gadatirgu “Balttour” rīko Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija (ALTA) un nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.117697sec.