TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Rīgā pulcina pavārmākslas speciālistus un viesmīlības nozares ekspertus

Rīgā pulcina pavārmākslas speciālistus un viesmīlības nozares ekspertus

Meistarklases ar pavārmākslas leģendām un virtuoziem, Bretaņas austeru degustācija, šefpavāru diskusija, idejas Baltijas jūras zivju pagatavošanai, digitālais mārketings restorānos, izstāde ar plašu delikatešu klāstu – tā ir tikai neliela daļa no šā gada Reaton Profesionāļu dienām, kas 13. un 14. februārī norisināsies Rīgā.

Reaton šogad svin 30 gadu jubileju, un tādēļ Profesionāļu dienas būs vēl grandiozākas un informatīvi bagātākas.  

Šajās dienās aicinātajiem viesiem būs iespēja iepazīt, nodegustēt un izzināt vairāk nekā 80 produktu ražotāju labumus, redzēt un dzirdēt augsti novērtētus Latvijas un ārvalstu pavārus, piedalīties biznesam noderīgās lekcijās un diskusijās, satikt praktiski visu jomu speciālistus, ar kuriem piesēst un aprunāties mājīgajā chill zonā - šī gada programmas jaunievedumā.

Programmas visizglītojošākā daļa, neapšaubāmi, būs pavārmākslas meistarklases uz lielās skatuves un lekciju zonā notiekošais.

Meistarklašu programmā šogad ir teju sensācija – pirmo reizi dalīties ar savas mākslas  noslēpumiem piekritis leģendārākais šefpavārs Latvijā un Baltijā – Mārtiņš Rītiņš. Viņa meistarklases tēma būs Burrata siers.

Līdzās augstu novērtētajiem pašmāju pavāriem Artūram Taškānam un Laurim Aleksejevam meistarklašu un lekciju programmā būs redzami un dzirdami arī vairāki izcili sava amata eksperti no ārzemēm:

Fjodors Gadalovs - steiku pagatavošanas eksperts no Sanktpēterburgas, kurš zināšanas par liellopa steiku apguvis Teksasā, strādājis slavenu Itālijas šefpavāru komandās un vairākus gadus stažējies Ķīnā. Viņš Rīgā vadīs meistarklasi par vairākām ASV liellopa gaļas receptēm ar nosaukumu "ASV liellopa gaļa Sanktpēterburgas gaumē." 

Pedro Manuels Martins-Romo Fernandess (Pedro Manuel Martin-Romo Fernandez) - vītinātās gaļas griešanas eksperts no Spānijas, kurš savā prezentācijā - meistarklasē iepazīstinās ar Serano šķiņķa audzēšanas, griešanas un pasniegšanas veidiem.

 Žans Žaks Kadorē (Jean Jacques Cadoret), austeru fermas "Les Huitres Cadoret"  vadītājs, austeru audzētājs piektajā paaudzē. Viņš lasīs lekciju par Cadoret austeru audzēšanu divās senākajās audzēšanas vietās Francijā - Bretaņas komūnās Riec-sur-Belone un Carantec, kā arī vadīs Cadoret austeru degustāciju.  

Lekciju zonā valdīs pasaulīgs un mūsdienīgs domas lidojums. Tiks runāts par to, kā digitālais mārketings var palīdzēt restorāna izaugsmei, par moderno tehnoloģiju risinājumiem viesmīlības sektorā, par labākajiem kafijas pagatavošanas un pasniegšanas piemēriem Latvijā un pasaulē.

Lekciju sadaļu papildinās arī šefpavāru diskusijas par gluten free, vegānu un lactose free ēdienkarti, pavāru redzesloka paplašināšanu un jaunas pieredzes sniegšanu viesim.

Sadarbībā ar Latvijas Viesnīcu un restorānu asociāciju Profesionāļu dienu ietvaros notiks diskusija "Restorāna/bāra ilgtspēja" - Latvijas 'vecāko' restorānu un bāru īpašnieki gatavojas apspriest visai plašu jautājumu loku - no koncepcijas un dizaina līdz darbaspēka noturēšanai un sadarbībai ar valsts institūcijām.

Vēl viens Profesionāļu dienu jaunums būs Gastronomiskā laboratorija - īpaša Reaton šefpavāra Edgara Jaunzema meistarklases zona, kurā visa pasākuma garumā varēs vairāk uzzināt par Baltijas jūras zivju receptēm, gaļas plūkāšanu, Razor gliemenēm un Patagonijas un Kalifornijas kalmāriem. Un, protams, - to visu varēs degustēt.

 Profesionāļu dienas rīko daudznozaru kompānija Reaton Ltd., kas šogad atzīmē 30 gadu jubileju Latvijas tirgū.  

Kopš 1993. gada kompānija nodarbojas ar kvalitatīvu pārtikas produktu importu, ražošanu un tirdzniecību visā Baltijā un nodarbina vairāk nekā 200 strādājošo Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Reaton ir vadošais kvalitatīvu pārtikas produktu un delikatešu piegādātājs restorāniem, bāriem un kafejnīcām.  Kompānijas darbība vienmēr bijusi orientēta uz inovācijām, attīstību un ilgtermiņa sadarbību ar klientiem, kas balstīta savstarpējā uzticībā. Šobrīd Reaton sadarbojas ar vairāk nekā 2400 klientiem. Reaton pārstāv 60 zīmolus un kopumā piedāvājuma klāstā ir vairāk nekā 5000 produktu no 300 piegādātājiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Madeira - sala, kur vasara nekad nebeidzas Jēkaba Ceļojumi
Madeiras salā visu gadu ir vienāda diennakts temperatūra ~20 grādiem, tādēļ tā vienmēr ir pievilcīga - saule, okeāns, garšīgās maltītes, | Skatīt vairāk
Latvija 1528 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.02.2018 - 28.02.2018 ANEKDOŠU ŠOVS “BRISELES KĀPOSTI” Jēkabpils TIC
Anekdošu šovs "Briseles kāposti" - izrāde būs redzama Jēkabpils Tautas namā 28. februārī, plkst. 19.00. | Skatīt vairāk
5 EUR
Šveices brīnumainā daba Jēkaba Ceļojumi
Šveices bagātība ir tās daba - rāmie kalnu ezeri, kuros spoguļojas Alpu sniegotās virsotnes, miniatūri ciematiņi un neparasti zilais debesu jums. | Skatīt vairāk
1195 EUR
EKSPONĒJAS “STĀSTU SEGA LATVIJAI” Jēkabpils TIC
Jēkabpils Tautas namā no 22. marta līdz 11. aprīlim tiks izstādīta Stāstu sega Latvijai, kurā atspoguļoti diasporu latviešu stāsti. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Vakances | Prakse studentiem | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2018 www.turismabizness.de | Design & maintenance © 2000 - 2018 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43938208sec.